Hoe kan ik een laptop harde schijf vervangen

Hoewel laptops zijn lang niet zo uitbreidbaar als hun desktop tegenhangers, betekent dit niet dat je niet upgrades kunt maken wanneer dat nodig is. De harde schijf is een van de laptop onderdelen die gemakkelijk kunnen worden opgewaardeerd als u meer opslagruimte nodig hebt of gewoon merkt dat je nodig om een ​​beschadigde schijf te vervangen. Hier zijn de stappen die u moet nemen om succesvol te verwijderen en vervangen van de harde schijf in uw laptop.

instructies

1 Kijk naar de voorkant van de laptop, onder het toetsenbord. Je moet twee panelen te zien aan de onderkant van deze rand. In de meeste gevallen zullen ze worden vastgezet met kleine schroeven. Als je goed kijkt, moeten beide worden geëtiketteerd; degene die je wil worden geëtiketteerd "harde schijf," en het meest waarschijnlijk is het paneel dat op de rechterkant van de laptop.

2 Draai de schroef die houdt het paneel op zijn plaats. Eens dat de schroef is verwijderd, moet u in staat om het paneel te schuiven uit de laptop met gemak. De harde schijf moet in om het paneel stuk dat dia's uit, wat betekent dat het uit met het paneel zal komen wanneer het wordt verwijderd worden aangesloten.

3 Haal de vaste schijf uit de ligging op het paneel dia. U kunt nu uw nieuwe harde schijf en steek hem in waar de oude één was gevestigd, ervoor te zorgen dat deze correct is aangesloten. Omdat laptop harde schijven zijn veel dunner dan die welke worden gebruikt in desktop computers, moet je zorgen te nemen om ervoor te zorgen dat u niet uw nieuwe harde schijf beschadigd, terwijl het inpluggen.

4 Schuif de schuif paneel terug in de laptop, te drukken in alle de manier om ervoor te zorgen dat het goed is aangesloten. Zodra je dit hebt gedaan, wlll uw nieuwe harde schijf worden aangesloten op de laptop en klaar voor het formatteren, partitioneren, of gebruik.

5 Plaats de schroef (als er één was oorspronkelijk) en schroef deze in. Dit zal de schijf panel moeilijk te beveiligen en uw nieuwe harde schijf per ongeluk verliezen afkomstig van de verbinding.

Hints

  • Mocht u meer opslagruimte dan kunt u met een eenvoudige laptop harde schijf wilt, externe schijven die aansluiten op uw laptop via USB zijn een geweldige manier om de opslag gemakkelijk toe te voegen.
  • Zorg er altijd voor dat de laptop is uitgeschakeld voordat het installeren of verwijderen van onderdelen.