Hoe maak je een Wireless Optical Mouse oplossen

Hoe maak je een Wireless Optical Mouse oplossen


Draadloze accessoires, zoals een muis korte golf draadloze signalen om de communicatie tussen de computer en het apparaat te vergemakkelijken. Deze korte-golf draadloze signalen over het algemeen gebruik van Bluetooth-technologie, maar af en toe gebruik maken van andere draadloze protocollen. Als uw draadloze muis niet werkt, is er mogelijk een probleem met dit netwerk, of met de muis hardware zelf. Om de bron van uw problemen op te lossen, kun je volgen wat stappen voor probleemoplossing om te zien waar het probleem vandaan komt en corrigeren.

instructies

1 Sluit de draadloze adapter. Als u geen verbinding via een interne transceiver, probeer dan een andere USB-poort. Adapters werkt niet wanneer ze zijn aangesloten op een hub, dus zorg ervoor dat de adapter wordt rechtstreeks aangesloten op de computer.

2 Controleer de onderkant van het optische muis schoon. Spuit een niet-pluizende doek met isopropyl (wrijven) alcohol en veeg de onderkant van de muis (met inbegrip van de optische oog) met de doek. Wees extra voorzichtig om alle stof en vuil van de onderkant van de muis te verwijderen.

3 Gebruik de Windows muis diagnoseapparaat. Zie de link in de sectie "Resource" om deze tool te downloaden. Zodra de download is voltooid, start de "Run" dialoogvenster en typ "Mousinfo". dit zal het diagnose-instrument te lanceren, en geven u een idee of er een hardware of software probleem met uw muis. Als er een software-probleem (zoals drivers) van de muis diagnose-instrument moet in staat zijn om het te repareren.

4 Verwijder conflicterende muis software. Als u een andere draadloze muis hebben gebruikt in het verleden, kan de software die bij het kwam te bemoeien met de huidige software. Open het dialoogvenster Uitvoeren en typ "appwiz.cpl". Druk op "OK" en selecteer vervolgens elke strijdige muis software of drivers in de lijst.