Hoe om DRM te verwijderen van iTunes Music & Movies

Hoe om DRM te verwijderen van iTunes Music & Movies


Tot 2009, Apple's iTunes omvatte een Digital Rights Management (DRM) code in al zijn media downloads. De DRM add-on was bedoeld om artiesten en distributeurs beschermen door het moeilijker om illegaal kopiëren van digitale mediabestanden. Helaas, deze tool maakt het ook moeilijk voor gebruikers die willen kopieën van hetzelfde bestand toe te voegen aan meerdere apparaten. Als je jezelf in deze of een soortgelijke situatie, zijn er verschillende tools online beschikbaar die de DRM-beveiliging van uw media kunt verwijderen.

instructies

1 Download Ramka's SoundTaxi Media Converter. Aanbevolen door CNET, het programma biedt een makkelijk te gebruiken interface die snel uw iTunes-bestanden kan converteren naar onbeschermde MP3, WAV of MPEG-bestanden. Het programma vereist weinig meer van haar gebruikers dan het selecteren van beveiligde bestanden, een output formaat en te klikken op "Convert". SoundTaxi bevat ook een cd-ripper en een muziekbibliotheek manager om u te helpen de media die zijn opgeslagen op de harde schijf van uw computer te organiseren.

2 Overweeg Wondershare's Music Converter. Niet alleen is het programma kan verwijderen DRM bescherming tegen iTunes mediabestanden, maar het zorgt voor uiteindelijke omzetting in een verscheidenheid aan digitale formaten. Het is compatibel met een aantal van de proprietary formats gemeenschappelijke mediaspelers, waaronder de Creative Zen en Microsoft's Zune. U kunt bestanden omzetten één voor één of in batches, en de drag-and-drop conversie kunnen tijd besparen.

3 Download ISyncTunes. Hoewel het mist een aantal van de eenvoudige functionaliteit van de andere genoemde programma's, het is de moeite waard om een ​​kans, want het is gratis. Het programma is bedoeld om iTunes-bibliotheken tussen meerdere computers en apparaten, die effectief de beperkingen van DRM-beveiliging omzeilt delen. selecteert u de bestanden die u wilt overbrengen en zorgen voor een bestemming apparaat of harde schijf.