Hoe kan ik een account Dat is niet Hotmail in MSN Messenger gebruiken

Hoe kan ik een account Dat is niet Hotmail in MSN Messenger gebruiken


MSN Messenger is een van de top-rated online chat en messaging-programma's beschikbaar. Niet alleen is MSN een geweldige manier om in contact te blijven met familie en vrienden van over de hele wereld, maar het kan ook een grote business tool. Het probleem is dat je een Hotmail e-mailadres te gebruiken nodig hebt, of wel? Hier ziet u hoe u een account die niet Hotmail voor je MSN Messenger te gebruiken.

instructies

1 Hoe kan ik een account Dat is niet Hotmail in MSN Messenger gebruiken


Begin met een bezoek aan Windows Live ID (zie bronnen hieronder). Deze website geeft u toegang tot alle websites en nutsbedrijven MSN.

2 Hoe kan ik een account Dat is niet Hotmail in MSN Messenger gebruiken


Scroll naar beneden naar het gedeelte "Gebruik een e-mailadres u al hebt." Klik op de link voor de sectie die zegt: "Nu de slag."

3 Hoe kan ik een account Dat is niet Hotmail in MSN Messenger gebruiken


Typ in uw bestaande e-mailadres en een wachtwoord kiezen. Dit zal een nieuwe Windows Live ID te maken met uw e-mailadres wordt de login.

4 Hoe kan ik een account Dat is niet Hotmail in MSN Messenger gebruiken


Nadat u het inschrijfformulier hebt ingevuld, scroll naar beneden en klik op de knop "Doorgaan."

5 Hoe kan ik een account Dat is niet Hotmail in MSN Messenger gebruiken


Neem een ​​moment om de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring te herzien. Om te bevestigen dat u akkoord gaat met deze regels, typ uw e-mailadres in en klik op de knop "Ik ga akkoord."

6 Hoe kan ik een account Dat is niet Hotmail in MSN Messenger gebruiken


Klik op de knop "Doorgaan" op de volgende pagina om de sign-up te voltooien.

7 Hoe kan ik een account Dat is niet Hotmail in MSN Messenger gebruiken


Vink het vakje in voor het e-mailadres u heeft gebruikt. Er moet een bericht waarin u wordt gevraagd op een link om te bevestigen dat je wilde aanmelden voor een Windows Live ID-account. Volg de instructies in de e-mail te bevestigen dat u degene bent die het heeft geregistreerd.

8 Hoe kan ik een account Dat is niet Hotmail in MSN Messenger gebruiken


Open of MSN Messenger of Windows Messenger. Je moet nu in staat om in te loggen met behulp van het e-mailadres en wachtwoord dat u geselecteerd.

Hints

  • Hoewel dit klinkt misschien als een ingewikkeld proces met veel trappen, het is eigenlijk heel eenvoudig en kan worden gedaan in slechts een paar minuten.