Hoe kan ik PHP Bestanden met Headers Maak

U kunt PHP gebruiken om raw HTTP headers te verzenden als een bezoeker een webpagina laadt op uw server. HTTP-headers kan worden gebruikt voor een scala aan nuttige doeleinden, zoals het omleiden van een gebruiker naar een andere website, met vermelding van het type inhoud van de pagina of de behandeling van ongeldige URL's. De PHP functie "header ()" biedt een HTTP-header-functionaliteit.

instructies

1 Open uw PHP-bestand in een teksteditor, zoals Windows Kladblok.

2 Een of meer koppen aan het begin van het bestand PHP, voordat spatiƫring HTML tags of andere code. Gebruik het formulier "header (string)" of "header (string, vervangen code);". De optionele parameter "vervangen door" geeft aan of de kop eventueel eerder verklaard headers van hetzelfde type moeten overschrijven. De standaardwaarde voor "vervangen door" waar is. De optionele "code" parameter kunt u een HTTP response code voor de koptekst.

Bijvoorbeeld:

<? Php header ( "Status: 200"); ?>

3 Gebruik de speciale "location" header in de vorm van "header (" Location: http://www.otherwebsite.com ");" als je wilt om de browser automatisch wordt omgeleid naar een andere URL. A "REDIRECT (302)" code wordt ook gezonden naar de browser, die een tijdelijke omleiding plaats van een permanente aangeeft.

4 Gebruik de speciale "HTTP /" header om de server te sturen een specifieke HTTP-statuscode. Zo kunt u gebruik maken "header (" HTTP / 1.0 404 Not Found ");" om goed omgaan met ontbrekende bestand aanvragen op sommige servers.

5 Sla het PHP-bestand.

Hints

  • PHP code moet worden opgenomen in "<? Php 'en'?> 'Labels.
  • Zelfs een ruimte voor uw header code zal leiden tot het niet werken.