Hoe maak je een website toevoegen aan mijn Browser

Hoe maak je een website toevoegen aan mijn Browser


Een browser is een programma voor het bekijken van websites op het Internet. Vind browser één miljarden webpagina's wereldwijd bezoeken. De meeste browsers bieden mogelijkheden om website-adressen op te slaan om het gemak van een gemakkelijker toegang tot sites die u herhaaldelijk bezoekt. een website toe te voegen aan uw browser op deze manier is een eenvoudig proces.

instructies

1 Gebruik de adresbalk van uw browser. Wilt u een bepaalde website te bezoeken, typt u het adres in de adresbalk aan de bovenkant van de browser en druk op de "Enter". Zolang het adres is een geldige URL, en de website in orde is, zal uw browser te openen van de webpagina.

2 Sites toevoegen aan het tabblad homepages. De meeste moderne browsers zoals Internet Explorer, Firefox en Chrome tabbladen om meerdere websites tegelijk open te houden. U kunt uw browser automatisch verschillende tabbladen te openen in een keer en openen selecteert u webpagina's.

In Internet Explorer (versie 7.0 of hoger), klik op de "Tools" pull-down menu en selecteer 'Internet-opties. " Dit zal een "Homepage" box, waar u kunt typen in de URL's van webpagina's die u wilt elke keer dat u uw browser geopend geopend geopend.

Het proces is vrijwel identiek in Firefox. Met Chrome, klikt u op het icoontje aap sleutel om de homepage opties te krijgen.

3 Add "favorieten" in uw browser. U kunt ook websites toevoegen aan een lijst met bookmarks of "Favorieten" die zijn opgeslagen in uw browser en kan snel worden geopend. Klik op de "favorieten" pull-down menu in uw browser en het gebruik van de opties om websites toe te voegen aan je lijst.