Hoe maak je Yahoo! Messenger downloaden voor Windows Vista

De nieuwe bètaversie van Yahoo! Messenger voor Windows Vista-gebruikers zullen niet beschikbaar zijn tot het tweede kwartaal van 2007, maar Vista-gebruikers kunnen nog steeds genieten van alle voordelen van Yahoo! Messenger door het downloaden van de nieuwste versie.

instructies

1 Bezoek de Yahoo! Messenger startpagina (zie bronnen hieronder).

2 Meld u aan bij het systeem en terug te keren naar de home page.

3 Lees de pagina's analyse van uw besturingssysteem. Yahoo! detecteert automatisch het besturingssysteem dat u hebt geïnstalleerd en of u momenteel worden uitgevoerd Messenger.

4 Klik op de 'Download Voor 'Knop als u een nieuwe versie van Messenger nodig. Zodra de software volledig is gedownload, wordt u geïnstrueerd over hoe om het programma te starten, aanmelden en beginnen met chatten. Het downloaden van Yahoo Messenger zal ongeveer 16 minuten op een 56k modem en ongeveer 25 seconden op een high-speed verbinding.

5 Ga naar Yahoo! Messenger Help voor hulp bij het opzetten of het gebruik van uw account (zie bronnen hieronder).

Hints

  • Als u meerdere familieleden met behulp van een versie van Yahoo! Messenger, het opzetten van een andere Messenger ID voor elk individu. Klik op de 'Get A Yahoo! ID' knop zodra de software wordt gedownload naar het instellen van uw accounts.
  • U kunt voorleggen uw e-mailadres aan Yahoo te worden aangemeld bij Yahoo! Messenger voor Windows Vista-software beschikbaar om te downloaden zal zijn. Lees de Yahoo! Privacy Policy voor meer informatie over hoe uw e-mailadres zal worden gebruikt als je eenmaal bieden.
  • Gebruikers van Windows Vista moet de nieuwste versie van Yahoo! Messenger gebruiken. Als u al een versie geïnstalleerd en moet weten of het de laatste, klik op de link 'Help' in Yahoo! Messenger. Klik vervolgens op de 'About' link. Er verschijnt een venster dat u vertelt welke versie van het programma dat u gebruikt. Controleer uw versienummer tegen de op de Yahoo! Messenger startpagina versie.