Hoe te installeren Microsoft Word Equation Editor

Hoe te installeren Microsoft Word Equation Editor


Microsoft Word 2013 bevat al de Equation Editor; in feite, heeft deze handige functie is geïntegreerd in Word sinds versie 2007. Echter, het is alleen beschikbaar in de volledige desktopversie van Windows, zodat Windows RT-gebruikers hebben pech. Als u een document gemaakt met een versie van Word vóór 2007 bewerkt, moet u het bestand te converteren voor toegang tot verbeterde functies van de moderne Equation Editor. Merk op dat als je nog steeds met behulp van een versie van Word vóór 2007, moet u het handmatig installeren van uw Microsoft Office-cd.

Met behulp van Equation Editor

De optie Equation bevindt zich in de Symbols groep van tabblad van Word 2013 Invoegen. Klikken op de "Equation" drop-down menu presenteert een aantal vooraf ingestelde regelingen, zoals Binomiale Stelling en Fourier-serie. Klikken "Equation" voegt u een leeg vergelijking doos, maar het tabblad Ontwerpen biedt honderden selecteerbare symbolen, structuren en vergelijkingen om u te helpen uw formule te maken.

Het omzetten van oudere documenten

Wanneer u een oudere Word-document opent, verschijnt er een Convert optie op Info gedeelte van het tabblad Bestand. Klik op deze optie converteert het bestand naar de moderne indeling. Om deze omzetting te besparen, moet u het document op te slaan door te klikken op "File" en vervolgens op "Opslaan."