Hoe om User Agents & omleiden Detect

Hoe om User Agents & omleiden Detect


Het ontwerpen van uw website op een manier dat het wordt verfijnd voor specifieke webbrowsers vereist aparte pagina's aangemaakt op de website, bij voorkeur in verschillende mappen. Elke browser stuurt een regel tekst naar de server, de aankondiging van wat voor soort browser het is. Door het gebruik van JavaScript in de header van een van de belangrijkste HTML "landing page", deze user agent informatie kan worden "gevangen" en dan een beslissing genomen op basis van die informatie gevangen. Omgeleid naar afzonderlijke pagina's kunnen vervolgens worden opgenomen in de "als" statement van de JavaScript-code.

instructies

1 Log in op uw website hosting server en open uw gastheer grafische site management utility. Deze zal worden gevestigd in uw CPanel, vDesk of Plesk website interface. De interface is afhankelijk van welke uw hosting provider heeft gekozen om te gebruiken. Het bestand of de site management tool moet worden gebruikt om veranderingen in je directory structuur te maken, te downloaden HTML-pagina's voor het bewerken, en vervolgens uploaden van de gewijzigde pagina's in uw website directory.

2 Maak drie afzonderlijke mappen binnen uw belangrijkste website directory, dat is de top map met de "index.html" bestand. De drie mappen moet de naam: "ie" voor Internet Explorer, "mozilla" voor Firefox en aanverwante browsers, en "default" waaraan alle andere browsers kan worden gestuurd.

3 Typ "index.html 'bestanden in uw tekstverwerker zoals je normaal zou doen, en plaats een index.html bestand in elk van de nieuwe browser-specifieke mappen en één in de" default "directory. Dit zullen de belangrijkste pagina's voor de specifieke browsers na te zijn verlengd door de JavaScript-code.

4 Open de belangrijkste "index.html" bestand in de top (hoofd) map van uw website, het laden van het in uw tekstverwerker. Deze index bestand zal uw "landing page", waar de beslissing wordt genomen wat te doen, afhankelijk van het type browser een bezoek aan de website.

5 Voeg de volgende JavaScript-code tussen de <head> en </ head> -tags aan de bovenkant van uw belangrijkste index.html pagina. Elke keer zie je een "NL," het betekent om wat volgt op een nieuwe regel toe te voegen. Omvatten niet de "NL" separator in uw pagina. "NL" <script type = "text / javascript"> "NL" if (navigator.UserAgent.indexOf ( 'MSIE') = -1!) { "NL" window.location = "http: //www.yourwebsitehere. com / ie / index.html "NL"} elseif (navigator.UserAgent.indexOf ( 'Firefox')! = -1) { "NL" window.location = "http://www.yourwebsitehere.com/mozilla/index .html "" NL "} else {" NL "window.location =" http://www.yourwebsitehere.com/default/index.html "" NL "}" NL "</ script>. Vervang elke instantie van" yourwebsitehere.com "met het adres van uw website.

6 Sla de index.html landing page aan de top (hoofd) map van uw website. Test de landing page door een bezoek aan het met Internet Explorer, Firefox, en een andere browser. Als de JavaScript-zonder typfouten werd ingevoerd, zult u merken dat elke browser aankomt bij de pagina die bestemd zijn voor het. anders dan Internet Explorer of Firefox iets zal aankomen in de "default" folder en dat standaard index.html pagina wordt geladen.

Hints

  • De index.html pagina die in de top-level directory van uw website bestaat, zal dienen als een landing page voor browsers. Met de JavaScript in de header van de pagina, zal er niets eronder worden getoond aan de browser. Dit type omleiding bijna onmiddellijk en wordt niet opgemerkt door de gebruikers.