Hoe om bestanden op te slaan in Microsoft Outlook

Hoe om bestanden op te slaan in Microsoft Outlook


Frequente e-mailgebruikers kunnen een aanzienlijke hoeveelheid bestanden, zoals e-mails, attachments en contactgegevens, in hun Microsoft Outlook-mailbox accumuleren. Een manier om mailbox groei te beheren is om alle Outlook-mailbox bestanden aan een archief, of met persoonlijke mappen (PST-bestand). U kunt ook af en toe e-mails met bijlagen. Door het opslaan van deze documenten af ​​op uw computer, kunt u de berichten en bestanden verwijderen van uw mailbox naar mailbox opslagruimte te maximaliseren.

instructies

Bewaar alle bestanden in uw Microsoft Outlook Mailbox

1 Open Microsoft Office Outlook. Klik op "Mailbox - (Uw Naam mailbox)" in het hoofdstuk "All Mail Folders" aan de rechterkant van het navigatievenster. Klik op "File" in de bovenste menubalk en klik op 'Archief'.

2 Klik op de "Archive deze map en alle submappen" knop. Klik op de pijl naar beneden om de "Archive items die ouder zijn dan" lijst uitbreiden en kies een datum.

3 Klik op het selectievakje naast "Niet AutoArchiveren" om alle bestanden bevatten (zoals e-mailberichten, bestandsbijlagen of agenda-afspraken) die u eerder hebt geselecteerd niet in het archiveren proces op te nemen.

4 Kijk naar de standaard file locatie voor uw mailbox archief wordt weergegeven in de "Archive file" tekstvak. Om de standaard naam van het archiefbestand wijzigen, klikt u op "Browse" en typ vervolgens een nieuwe bestandsnaam, zoals "Outlook Backup" in de "File Name" tekstvak. Om een ​​andere map locatie waar u uw archief bestand op te slaan kiest, gaat u naar de gewenste locatie opslaan, zoals de map 'Mijn documenten' en klik op 'OK'.

5 Klik op "OK" in het venster "Archief". Alle bestanden in uw Outlook-mailbox worden verplaatst uit de mailbox en in het archiefbestand dat u hebt opgegeven, vanaf de datum waarop u heeft opgegeven.

Bewaar E-mail File Attachments vanuit Microsoft Outlook

6 Open Microsoft Office Outlook. Dubbelklik om een ​​bericht te openen met een bijlage in een van beide de lijst "Inbox" berichten, map "Verwijderde items" of andere persoonlijke map. Berichten met bijlagen hebben een paperclip naast de naam van de afzender.

7 Klik op "File" en klik op "Save Attachments".

8 Kies een bestand locatie voor waar de bestanden op te slaan (Outlook worden de bestanden in de map 'Mijn documenten' besparen door standaard). Klik op 'Opslaan'.