Hoe maak je een e-mail Group List Deel

Een e-groep of distributielijst is handig voor het versturen van hetzelfde bericht naar een groep mensen. Veel mensen gebruiken ze om een ​​boodschap over te brengen naar een groep mensen met een gemeenschappelijk belang, zoals de leden van de commissie, teamleden, familieleden en huiseigenaren verenigingen. Het kan tijdrovend zijn om distributielijsten te ontwikkelen, omdat je nodig hebt om elke naam en e-mailadres afzonderlijk in te voeren zijn. Maar als u dit al hebt gedaan, is er een manier dat je een distributielijst kunnen delen.

instructies

Hoe kan ik Stuur een e-mail Group

1 Maak een nieuw bericht. Klik op de "nieuw bericht" prompt in uw e-mailprogramma.

2 Open uw e-mail lijst met contactpersonen. Kijk voor de e-mailgroep die u hebt gemaakt. Je moet het een specifieke naam hebben gegeven, zoals "PTA leden."

3 Sleep de naam van de e-mail groep om uw e-mail bericht en zet het in het bericht. Voer een bericht in als je wilt. U kan nodig zijn om de e-mailgroep te verplaatsen, zodat u het bericht kunt zien.

4 Het adres van de e-mail aan wie u de lijst te sturen naar. Voer het e-mailadres in de "To" prompt en voer een onderwerp in het "Subject" prompt.

Hoe maak je een e-mail ophalen Group uit een e-mailbericht

5 Open uw e-mailbericht. In het bericht moet u de e-mailgroep die werd gemaild om je te zien.

6 Open uw e-mail contacten.

7 Sleep de e-mailgroep uit het bericht in uw contacten. Rechtsklik op de e-mailgroep en klik vervolgens op de "Opslaan als." Dit zal de lijst op uw bureaublad van de computer op te slaan.

8 Sleep de e-mailgroep vanaf uw bureaublad in uw e-mail contacten.