Hoe om te stoppen met het gebruik van een e-mailadres

Hoe om te stoppen met het gebruik van een e-mailadres


Als iemand hacks in uw e-mailaccount of je consequent ontvangt spam e-mails, kunt u besluiten dat u wilt stoppen met het ontvangen mails naar die account. De enige manier om het ontvangen van e-mails meer is om de rekening helemaal sluiten. Voor personen die hun account hebben samengevoegd met hun internet service provider, kunt u uw account online te sluiten door het invullen van een paar eenvoudige stappen. Echter, mensen die hun e-mail account die door hun internetprovider, moeten contact opnemen met hun provider om de rekening af te sluiten.

instructies

Hotmail en Yahoo

1 Open uw internetbrowser en inloggen op uw e-mailaccount.

2 Zoek en klik op de "Help" of het tabblad 'Instellingen' meestal te vinden aan de bovenkant van het scherm op de e-startpagina.

3 Scroll naar beneden en zoek "Account sluiten." Afhankelijk van uw e-mailprovider moet u op "Accountinstellingen" naar het tabblad nauwe rekening te lokaliseren.

4 Volg de instructies op de "Account Beëindiging" pagina, die kunnen bestaan ​​uit het opnieuw invoeren van het wachtwoord en de bevestiging van uw beslissing om uw account te sluiten.

Gmail

5 Volg de stappen 1 en 2 van de vorige paragraaf.

6 Selecteer 'Google-account Instellingen' en selecteer de knop 'Bewerken' naast het pictogram "Mijn producten".

7 Scroll naar beneden in de lijst en klik op "permanent verwijderen Gmail 'en klik op' OK 'om uw keuze te bevestigen.