Hoe DVD converteren naar hoge kwaliteit AVI

Hoe DVD converteren naar hoge kwaliteit AVI


Films op DVD's worden gecomprimeerd in een formaat genaamd MPEG. Dit maakt het opslaan van een grote hoeveelheid gegevens in een kleine ruimte. AVI is een formaat ontwikkeld door Microsoft voor Windows. Sinds de introductie heeft AVI uitgegroeid tot een populair formaat keuze voor zowel het opslaan en bekijken van films op computers. Met een proces genaamd 'rippen', is het mogelijk om een ​​DVD te converteren naar een hoge kwaliteit AVI-bestand. Om dit te doen, moet je een softwarepakket speciaal gebouwd voor het omzetten van dvd's naar AVI.

instructies

1 Kies een scheurende software DVD-pakket. Er zijn een aantal gratis, shareware en commerciële producten die u kunt gebruiken om een ​​DVD te converteren naar een hoge kwaliteit AVI.

2 Download en installeer DVDX. Deze software was het eerste volledige preview te introduceren voor het rippen. Momenteel is het het enige pakket waarmee u een voorbeeld van video, audio en ondertiteling voor het rippen. Het klinkt misschien kleine, maar dit is belangrijk bij het rippen van een grote schijf die slechts een paar uur duurt om te ontdekken dat je iets gebleven dat je wilt zien.

3 Download en installeer bitRipper. BitRipper is een goed programma voor degenen die nieuw te rippen. De interface is eenvoudig en makkelijk te gebruiken, en het programma zelf geïntegreerd in Windows gemakkelijk zodat deze naadloos samenwerkt. De gratis versie is een volledig functionele versie.

4 Download en installeer WinXDVD (zie Resources, hieronder). In aanvulling op AVI, kan dit programma ook rippen naar FLV, WMV, MPEG, MP4, MOV en formats. Er is ook een functie waarmee je MP3-bestanden te maken uit een hele film of geselecteerde onderdelen.

5 Werp de DVD drive van uw computer. Plaats de dvd die u wilt rippen.

6 Begin uw DVD rippen programma. Selecteer de dvd in de schijf die u wilt rippen.

7 Stel uw codering opties om een ​​hoge kwaliteit versie van een AVI voor uw rip selecteren. De exacte scherm voor het instellen van de kwaliteit functie is afhankelijk van uw DVD rippen programma, maar het is over het algemeen op het scherm "Conversion Options" na het selecteren van de DVD die u wilt rippen. Er kan een schuifbalk of ander apparaat waarmee u de kwaliteit te stellen zijn. Stel deze op de hoogste instelling.

8 Start het rippen. Dit kan een paar minuten of enkele uren duren, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens rip. De computer kan u om een ​​locatie om het bestand op te slaan, of u kan nodig zijn om dit in te stellen in je 'Voorkeuren'.

Hints

  • Zorg ervoor dat u voldoende schijfruimte bij het rippen van hoge kwaliteit AVI-bestanden. Een volledige lengte van de film neemt ongeveer 4 GB gecomprimeerd op een schijf. Een hoge kwaliteit, kan ongecomprimeerde AVI oplopen tot 8 GB of meer bestandsgrootte.