Hoe stel ik een MMS-bericht vanaf een laptop naar een mobiele telefoon

Hoe stel ik een MMS-bericht vanaf een laptop naar een mobiele telefoon


Een MMS, of een Multimedia Messaging Service, is een manier om contact op met een persoon door het versturen van korte berichten, samen met foto's of video's naar een mobiele telefoon. Als u foto's of video's opgeslagen op uw laptop hebt, kunt u deze koppelen aan een e-mail sturen naar iemand's mobiele telefoon. Alles wat je nodig hebt is de persoon GSM-nummer en een draadloze provider.

instructies

1 Toegang tot uw e-mailaccount. Klik op "Compose New Mail", afhankelijk van uw e-mailaccount.

2 Plaats de cursor in het vak "Aan". Typ 10-cijferige mobiele telefoonnummer van de ontvanger samen met de naam van de vervoerder. Zie de sectie bron hieronder voor het gebruik maken van de website voor een overzicht van de juiste manier om het e-mailadres, afhankelijk van de vervoerder te formatteren. Bijvoorbeeld, als de ontvanger heeft Sprint typt u: 10-cijferig [email protected]

3 Plaats de cursor in het vak "Onderwerp" en typ het onderwerp van uw e-mail, gevolgd door het lichaam van de e-mail in de daarvoor bestemde doos.

4 Druk op het pictogram "Bevestig" of een woord op uw e-mail scherm. Sommige e-mail een foto van een paperclip. Een scherm zal laden voor u om via uw harde schijf van uw laptop blader naar de media die u wilt koppelen te vinden. Klik er eenmaal op ligt en druk op "Bevestig" of "Open". De media zal laden in uw e-mail als bijlage.

5 Lees over de e-mail in en druk op 'Verzenden' wanneer voltooid. Uw MMS zullen aan tekstbericht gebied van de ontvanger worden geleverd op zijn mobiele telefoon.