Hoe maak je een MacBook installeren op een iMac

Hoe maak je een MacBook installeren op een iMac


Er is geen reden om al uw software programma's één opnieuw installeren op een moment als je net een nieuwe iMac kreeg. De Mac OS X-besturingssysteem wordt geleverd met het hulpprogramma Migratie-assistent die u toelaat om alle bestanden, instellingen, gebruikersaccounts en software programma's op de Mac te installeren rechtstreeks naar de andere in een keer. De installatie kan een paar uur duren, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens en programma's die u de overdracht aan de nieuwe iMac.

instructies

1 Sluit de ene kant van de Ethernet-kabel aan op de netwerkpoort aan de linkerkant van de MacBook.

2 Steek het andere uiteinde in de netwerkpoort aan de achterkant van het beeldscherm van de iMac. Op de iMac, klikt u op "Finder" en klik op "Applications." Open de map "Utilities", en dubbelklik op de optie 'Migration Assistant ".

3 Klik op "Doorgaan" en voer het beheerderswachtwoord voor de computer. Klik op "OK" en klik op de "Vanaf een andere Mac" optie en klik op "Doorgaan."

4 Start de Migratie-assistent op de MacBook. Klik op "Doorgaan", en typ in het beheerderswachtwoord en klik op 'OK' en klik op 'Naar een andere Mac. " Een wachtwoord verschijnt op het scherm van de iMac. Type de code in de vakken die op de MacBook verschijnen, en klik op 'Doorgaan' om een ​​verbinding tussen de twee computers vast te stellen.

5 Klik op alle vakjes in het "Select Items te migreren" venster. Klik op "Doorgaan" om alle software, gebruikersaccounts en programma's installeren vanaf de MacBook op de iMac. Het programma zal u op de hoogte wanneer het proces is voltooid.

Hints

  • Koppel de Ethernet-kabel, om welke reden, terwijl het proces is aan de gang als je zal moeten helemaal opnieuw beginnen.