Hoe gebruik Acronis True Image 10

Met Acronis True Image 10 software op uw computer geïnstalleerd, kunt u een back-up van specifieke mappen en bestanden. De Acronis True Image 10 toepassing is nuttig voor het herstellen van belangrijke bestanden als je computer crasht of bestanden per ongeluk worden verwijderd. Met behulp van het programma, kunt u ook specifieke categorieën voor de typen bestanden die u wilt back-up te selecteren, zodat u uw bestanden kunt houden georganiseerd. U kunt ook een externe harde schijf aansluiten op uw computer en de back-up van het bestand naar de schijf met behulp van de Create Backup Wizard.

instructies

1 Open de Acronis True Image 10 toepassing op uw computer. Klik op het icoon "Backup" op de hoofdpagina en de Create Backup Wizard pagina verschijnt.

2 Klik op de optie 'Mijn gegevens' en selecteer vervolgens de gegevens categorieën voor bestanden die u wilt back-up, zoals documenten, muziek, video's, foto's en financiën.

3 Klik op de "Create" optie in de top van de aanvraag om een ​​nieuwe categorie te maken, selecteer de map die u wilt gebruiken voor uw categorie van uw computer. Voer een naam voor de nieuwe map.

4 Selecteer de "back-up bestanden van alle soorten in de bron" optie en klik op de knop "OK". De bronbestanden Selection pagina verschijnt weer; zorg ervoor dat alle mappen die u wilt back-up worden geselecteerd uit het linkernavigatievenster.

5 Selecteer de map waar u de back-up bestanden van het veld "Folder" te worden gezonden aan de onderkant van de applicatie. Bijvoorbeeld, kunt u een externe map drive select als je er een hebt aangesloten op uw computer.

6 Klik op de knop "Next" en selecteer de back-up-modus die u wilt, zoals de optie 'Maak een nieuwe volledige back-up archief ". Klik op de knop "Next" en klik dan op de "Doorgaan" knop.

7 Laat tijd voor het back-upproces te voltooien en klik op de knop "Finish". De bestanden zal een back-up naar de bestemming die u hebt geselecteerd.