Hoe video's uploaden naar Wordpress

Hoe video's uploaden naar Wordpress


Wordpress biedt twee manieren voor u om uw video's uploaden naar uw Wordpress blog. U kunt ervoor kiezen om video's te uploaden gratis uit tal van externe sites, met inbegrip van "DailyMotion," "Flickr Video ',' Google Video 'en' YouTube '(voor een volledige lijst, zie de Wordpress support site in onderstaande referenties). U kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar "VideoPress" en video's direct uploaden vanaf je computer. Met ingang van september 2010, "VideoPress" verkoopt voor $ 59,97.

instructies

Upload Video van een externe site

1 Ga naar de site als gastheer van de video die u wilt uploaden.

2 Selecteer de video die u wilt uploaden en selecteer "embedden" of kopieer de URL die door de site. De externe site geeft u de code voor de video.

3 Kopieer de code of de URL die door de site, en keer terug naar uw Wordpress blog. Plak de code in je blog post editor. De code wordt weergegeven op uw site.

Upload jouw eigen videos

4 Upgrade uw Wordpress om "Video Press" onder het menu "Upgrade" in uw Wordpress dashboard.

5 Selecteer het pictogram film in uw Wordpress "Upload" bar, en selecteer "Bestand selecteren." Zoek de video die u wilt uploaden naar uw Wordpress blog en klik op 'Upload'. Dit proces kan enkele minuten duren, en niet het venster upload niet te sluiten tijdens dit proces, omdat dit zou kunnen corrupt of het einde van het proces.

6 Bekijk de video op uw blog door het lokaliseren van de geĆ¼ploade video in je 'Galerij' en het selecteren van "Show." U kunt kopiĆ«ren en plak de code voor uw video in uw blog.