Hoe kan ik opnemen Streaming Video Met behulp van VLC

VLC media player is een krachtig, open-source media player beschikbaar voor de meeste computer-platforms, waaronder Microsoft Windows, Mac OS X en verschillende Linux-distributies. Bekend om zijn vermogen om bijna alle audio- of video-formaat af te spelen, VLC is ook geschikt voor het streamen van uw media op het internet en het opnemen van streaming media van het internet of een andere computer. Als u wilt vastleggen streaming media vanaf het internet te bekijken op uw computer op een later tijdstip, kunt u VLC gebruiken om de media te besparen door het invoeren van de URL van de stroom en het instellen van capture opties.

instructies

Het openen van een Stroom

1 Open VLC. Klik op "Open Network Stream" of "Open Network" in het menu "Bestand".

2 Klik op het protocol van de video uit de lijst met opties. Als de video-adres begint met "HTTP" "FTP" of "MMS," klik op de "HTTP / FTP / MMS-optie '. Als het adres begint met "RTSP," klik "RTSP."

3 Voer het adres van de videostream in het vak "URL".

4 Controleer de "Stroom Output" vak aan de knop 'Instellingen' in te schakelen.

Het opslaan van een Stroom

5 Klik op de knop 'Instellingen' om de "Instellingen" dialoog te openen.

6 Controleer de "File" box te hebben VLC shunt de stroom in een bestand kun je later wilt bekijken. Klik op de knop "Bladeren" om het dialoogvenster "Save" te openen en selecteer een locatie op te slaan voor de video. Typ een naam voor de video in de "File Name" tekstvak en druk op "Opslaan" om het dialoogvenster te sluiten.

7 Klik op een formaat om het videobestand vanaf de opties "Encapsulation Method" op te slaan. Als u weet dat het formaat van de video die wordt gestreamd, klikt u in de lijst met opties. Als u niet zeker van het formaat bent, check de video stream URL naar de juiste bestandsextensie van de stroom te vinden.

8 Klik op "Open File" in het menu VLC "Media" voor toegang tot de "Open File" dialoog venster. Gebruik het venster Bestand openen om te navigeren naar de map waar u uw video opgeslagen. Klik op de video en druk op de "Open" knop om de video af te spelen met VLC.

Hints

  • Klikken op een formaat van het menu "Encapsulation Method" die niet overeenkomt met het formaat van de streaming video kan afspelen problemen veroorzaken wanneer u probeert om de video later wilt bekijken.