Hoe bouw je een Norwex Website

Hoe bouw je een Norwex Website


Norwex is een bedrijf van het milieu reinigingsmiddelen. Ze verkopen de meeste van hun goederen via vertegenwoordigers die als adviseurs dienen. Door partij hosting en netwerken, kan een vertegenwoordiger extra inkomen te verdienen door de verkoop van de Norwex items. Het hebben van een werkbare Norwex website is een van de beste manieren om te demonstreren wat je beschikbaar voor verkoop als een vertegenwoordiger. Uw website kan schoon en eenvoudig zijn, en je kunt zelfs gaan door middel van een ontwerper die gespecialiseerd is in Norwex website bouwen als je vast komt te zitten langs de weg.

instructies

Hoe bouw je een Norwex Website

1 De aankoop van uw domeinnaam. Doe dit door middel van een website hosting service zoals GoDaddy.com of FatCow.com. Gebruik de hosting website om te kijken of de door u gekozen domeinnaam beschikbaar. Een voorbeeld van de domeinnaam zou JaneSellsNorwex.com zijn. Volg de instructies van de hosting site en gebruik maken van uw credit / debit card om het domein te kopen.

2 Richt uw nameservers aan uw domein. Tenzij u een webdesigner, of zijn tevreden met een amateur-kijken pagina, zal u wilt gaan door middel van een bedrijf dat is gespecialiseerd in Norwex Web design. Dreamcatcher en Joomla zijn voorbeelden van twee bouwers die dit doen. Om uw nameservers direct naar Dreamcatcher, wijzen ze naar

NSI.MICROWEBGEEK.COM en NS2.MICROWEBGEEK.COM.

Andere ontwerpen van web services zal u waarschuwen over waar u uw Domain wijzen.

3 Koop een Web design plan, zoals die gehost door Joomla, dat is de thuisbasis van vele succesvolle Norwex websites. Web hosting is ook beschikbaar via diensten zoals Dreamcatcher indien nodig. Deze range tussen de $ 10 en $ 30 per maand, per december 2010. Uw Web design plan zal kosten onder $ 400 in totaal, en omvat uw mogelijkheid om uw website aan te passen op uw eigen, die moeilijk met design services kunnen zijn.

4 Bepaal of u een volledige ontwerp op maat wilt, of als je een vooraf ontworpen website template dat het doel zal dienen en bespaart u tijd. Nadat uw website is ontworpen door uw point and click-opties, kunt u deze nog verder aan te passen op uw eigen. Online basisopleiding door middel van Joomla is noodzakelijk, maar het is heel eenvoudig en kan u helpen uw nieuwe Norwex website navigeren in een mum van tijd.

5 Eindig uw site door bloggen, met behulp van de media file manager om foto's en video's van Norwex items te uploaden, en om PDF's van informatie te beheren. Sla uw werk (of die van het design bedrijf), en test uw website. Als alles werkt, deel uw website met familie en vrienden, en beginnen met de verkoop.

Installeer een veilige winkelwagen op uw website om online bestellingen te verwerken. PayPal is ideaal voor dit, net als Americart. Kijk voor een dienst die u toelaat om insluiten in uw website. Vermijd grote transactiekosten of beperkingen op betalingsopties.