Hoe kan ik een iPod op Windows Vista synchroniseren

Windows Vista neemt home entertainment naar het volgende niveau, het aanbieden van een breed scala aan functies en diensten die alles te maken uit het kijken naar films te luisteren naar muziek in een handomdraai. MP3-spelers zoals de Apple iPod hebben het nog makkelijker om naar onze favoriete muziek luisteren, en met online diensten zoals Apple iTunes of Windows Media Player's Urge kunnen we nu vinden en kopen van de liedjes en albums die we willen. Windows Vista maakt het ook mogelijk om onze iPod synchroniseren met onze computer, zodat we onze muziekbibliotheek op twee plaatsen.

instructies

Synchroniseer een iPod in Windows Vista

1 Start Windows Vista. Je hoeft geen beheerdersrechten hebben om uw iPod, alleen toegang tot de gedeelde map op de computer te synchroniseren (standaard iedere account toegang tot de gedeelde map).

2 Sluit uw iPod aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel. Als uw iPod nog niet is als een systeem apparaat herkend, zal erkenning optreden op dit moment (waarbij de installatie van drivers en software componenten die nodig zijn om uw iPod te herkennen).

3 Plaats de muziek bestanden die u wilt synchroniseren met uw iPod in de gedeelde map. U kunt ook uw muziek in een speciale map in de gedeelde map (bijvoorbeeld een "My Music" map).

4 Open de Sync Center door te klikken op het menu "Start" gevolgd door "Alle programma's", "Accessoires" en vervolgens op "Sync Center."

5 Opzetten van een schema voor uw iPod te synchroniseren met, of gewoon kiezen voor "Sync" in het menu Bestand naar een handmatige synchronisatie te beginnen. Dit zal uw iPod automatisch wordt bijgewerkt met de nieuwste muziek uit de gedeelde map.

6 Synchroniseer uw iPod met behulp van een dubbele sync methode, die het verlies van gegevens op de iPod, evenals het uploaden van muziek zal voorkomen dat van uw iPod naar uw Sync Center, zodat u kunt luisteren op je computer ook.

Hints

  • Bewaar al uw muziek in één map, zoals de pre-naam "My Music" map van de "My Documents" bestandsmap. Dit maakt het gemakkelijk om al uw muziek te vinden en om de effectiviteit van een iPod-synchronisatie procedure te verhogen.
  • Merk op dat de Apple iPod standaard wordt gesynchroniseerd naar de bibliotheek van de specificaties van de computer, wat betekent dat het mogelijk is de iPod zelf formatteert en eenvoudig synchroniseren met de momenteel beschikbare bestanden in uw Windows Vista-profiel.