Hoe gebruik Excel at Home

Microsoft Office Excel wordt niet alleen gebruikt in kantoren en scholen, maar in huizen ook. Excel ingebouwde grafieken en rekenmachine helpen u gegevens te analyseren. Als u niet helemaal zeker hoe je een werkblad maken of hebben geen tijd om er een te maken, kunt u Excel-sjablonen te gebruiken voor persoonlijk gebruik. U vindt sjablonen voor lijsten, schema's / kalenders, inventarissen, budgetten en planners te vinden. Zodra u uw sjabloon te laden, kunt u deze bij te werken aan uw specifieke behoeften te voldoen en bijhouden van dagelijkse taken.

instructies

1 Ga naar Microsoft Excel en klik op de Microsoft Office-knop. Klik op "Nieuw" om de "Nieuwe werkmap" dialoogvenster te openen.

2 Gebruik Excel thuis om lijsten voor de dagelijkse bezigheden (huis schoonmaken, boodschappenlijstjes, etentje menu's), landschap en tuinieren, adreslijsten en babysitter checklists te creëren. Om de lijst met sjablonen te gebruiken, selecteert u de categorie "Lijsten", klik op "Thuis" en zoek de lijst die u wilt.

3 Handhaaf schema's voor uw persoonlijk gebruik (zoals onderhoud van de woning, huiswerk voor uw kinderen, de dagelijkse agenda's en trainingen) door te klikken op "Schema's" in de "Nieuwe werkmap" dialoogvenster.

4 Maak labels en mail rekeningen of vakantiekaarten van uw huis door te kiezen voor "Labels." Klik op "Mailing en de scheepvaart" en vervolgens "Business".

5 Beheer uw persoonlijke / familie budget en uitgaven bijhouden wekelijks of maandelijks door te klikken op "begrotingen." kennisnemen dan de begroting sjablonen.

6 Gebruik Excel thuis te bewerken en afdrukken van kalenders, of het nu voor de academische of lopende jaar. U kunt de planning van uw familie of gewoon van jou volgen door te klikken op de link 'Agenda's'.

7 Selecteer de link "Voorraden" in de "Nieuwe werkmap" dialoogvenster om uw huis inventaris en muziek of film collectie te volgen.

8 Gebruik Excel om u te helpen met uw wekelijkse maaltijd plannen, voeding tijdschriften en doelstellingen van het gewichtsverlies. Om één van de planners te gebruiken, klik op de link "Planners".