Hoe krijg ik mijn computer aan mijn Modem herkennen?

Hoe krijg ik mijn computer aan mijn Modem herkennen?


Een computer is een modem om te kunnen het internet. Het is een frustrerende situatie wanneer uw computer geen modem die voordien waren perfect gewerkt kan gebruiken. Het kan moeilijk zijn om te bepalen of het probleem is hardware of software te maken, maar door te helpen uw computer te herkennen uw modem, kunt u in staat om te vermijden dat een nieuw stuk van apparatuur te kopen.

Installeer een nieuwe Driver

Drivers bevatten instructies die u helpen uw computer te weten hoe u uw modem te gebruiken. Als u een nieuwe modem of een nieuw besturingssysteem hebt geïnstalleerd, moet uw computer een nieuwe reeks instructies worden gegeven. Uw modem komt meestal met een cd met drivers voor verschillende soorten besturingssystemen. Als instructies voor het besturingssysteem van uw computer niet zijn opgenomen op de modem CD, of als u geen toegang tot de cd, download instructies voor uw besturingssysteem uit de website van de modem fabrikant hebben met behulp van een andere computer met een internetverbinding. Volg de installatie-instructies die op het scherm verschijnen nadat de CD is geplaatst of als de download is voltooid. U kan worden geïnstrueerd om de computer opnieuw op te starten. Als de nieuwe driver laat de computer herkent uw modem, zal de modem als aangesloten te laten zien.

Gebruik Device Manager

Als uw modem plotseling stopt met werken, controleren om te zien of de hardware wordt gedetecteerd door de computer. Klik met de rechtermuisknop op 'Deze computer' en selecteer 'Eigenschappen'. Onder het tabblad "Hardware", klik op de "Device Manager" knop. Zoek naar uw modem in de lijst met apparaten en zorg ervoor dat deze is ingeschakeld. Als dit het probleem niet oplost, verwijdert u de modem en de computer opnieuw op te starten. De computer moet de modem bij het opstarten te detecteren. Als de modem toont in het Configuratiescherm, maar is nog steeds niet herkend, installeer de modem drivers, als je dat nog niet hebt gedaan.

Bevestig Hardware Is Operational

Bepalen of uw computer of modem defect is, indien na het downloaden van de juiste drivers en opnieuw installeren van de modem via de Device Manager, de computer nog steeds niet herkennen. Controleer of alle kabels en aansluitingen goed zijn geïnstalleerd. Als externe modem werkt, trachten te gebruiken met een andere computer. Als de modem is intern, alleen toegang als je de vaardigheid de verbinding te verbreken en sluit deze opnieuw veilig. Zo niet, zoek technische bijstand.

Back-up van bestanden op uw computer. Open de computer en bekijk de interne verbinding van de modem met de COM-poort, dat is waar de modem is fysiek verbonden met de computer. Koppel de modem van de COM-poort en sluit deze aan een andere. Als de modem niet werkt op meerdere COM-poorten, kan de modem defect. Als de modem werkt bij aansluiting op een nieuwe haven, kan de oorspronkelijke COM-poort defect. Verwijzen naar de fabrikant van het defecte onderdeel voor informatie over reparatie.