Hoe om te testen of een blok is geplaatst in Drupal

Hoe om te testen of een blok is geplaatst in Drupal


Drupal is een krachtig content management systeem waarmee blokken worden gebruikt op verschillende manieren om uw website aan te passen. De meeste Drupal thema's komen met een aantal elementaire blokken al geïnstalleerd, maar veel Drupal gebruikers zullen kiezen om te downloaden en te installeren andere blokken naar een hoger niveau van aanpassing aan hun website te brengen, aldus Adobe.

instructies

1 Plaats uw Drupal website in maintenance mode voor het testen van het blok. Ga naar "Site Configuration" en vervolgens op "Site Maintenance" in het navigatiemenu. Zorg ervoor dat u een site off-line bericht toe te voegen voor de kijkers die de site kunnen bezoeken, terwijl u het testen van het blok.

2 Schakel de nieuwe blok in het menu blokken onder "Site Building." Scroll naar de onderkant van de blokken pagina, die alle van de momenteel uitgeschakeld blokken bevat. Selecteer de regio van de plaats waar u het blok te verschijnen. Klik op "Save Blocks" aan de onderkant van de pagina.

3 Vernieuwen van uw website home page om te testen of het blok verschijnt. Als uw blok wordt weergegeven, maar een beeld dat u erin geplaatst wordt niet, klikt u op "Configure" naast het blok op de pagina blokken en controleer om ervoor te zorgen dat de "Full HTML" is ingeschakeld. Als u een afbeelding in het blok die niet goed wordt weergegeven opgenomen, upload de afbeelding in het "sites / default / files" map en probeer het opnieuw.

4 Plaats uw site weer in de online modus en geniet van uw nieuw blok.

Hints

  • Als uw blok nog steeds niet werkt, opent u een support ticket bij Drupal.org.