Hoe kan ik het hoofddomein in HostGator wijzigen

Hoe kan ik het hoofddomein in HostGator wijzigen


Het veranderen van het hoofddomein op een HostGator server is gratis voor de volgende soorten accounts: Baby, Reseller, Hatchling en Business. Met ingang van maart 2011, HostGator kosten Dedicated en VPS vertegenwoordigt een service fee van $ 5. Als het domein dat u wilt wijzigen in een primaire domein bestaat al op uw HostGator server als een add-on domein, geparkeerde domein of subdomein, HostGator vereist domein verwijderen voordat de wijziging plaatsvindt. Een pre-bestaande map voor het domein, echter, kan verblijven op de server. U kunt de bestanden in de map verplaatsen naar de public_html directory na de wijziging.

instructies

Gratis

1 Meld u aan bij uw HostGator factureringsaccount en klik op "View hosting pakketten" onder "hosting pakketten" in de linker zijbalk.

2 Selecteer de hosting pakket met het domein dat u wilt wijzigen en selecteer "Change My Domain 'naast het pakket.

3 Typ het domein dat u wilt gebruiken voor het primaire domein in het tekstvak en klik op "Update."

Betaald

4 Bezoek de HostGator site en klik op de "Support" knop in de navigatiebalk. Typ "hoofddomein change" in het tekstveld naast de knop 'Zoeken' en klik op de knop.

5 Klik op de link met de titel "Hoe kan ik mijn domeinnaam wijzigen op mijn account?" in de zoekresultaten die omhoog komen, dan scroll naar beneden en klik op de link onder de "Dedicated en VPS" onderverdeling genaamd "Hier is het online formulier om uw primaire domein-update aan te vragen."

6 Vul het formulier in met uw account e-mail, de huidige primaire domein, gebruikersnaam en wachtwoord, domein dat u nodig hebt veranderd en het nieuwe domein dat u wilt gebruiken voor uw primaire domein.

7 Klik op het pijltje naast 'Heeft u toestemming voor de $ 5 eenmalige last?' en selecteer "Ja" en klik op de knop 'Verzenden'.