Hoe maak je Up Open een Dell Inspiron 600 Laptop

Hoe maak je Up Open een Dell Inspiron 600 Laptop


Als u van plan over het toevoegen van onderdelen aan uw Dell Inspiron 600 op enig moment in de toekomst, is het een goed idee om vertrouwd te raken met hoe je je laptop mee te nemen uit elkaar nu, zodat u weet wat u krijgt jezelf in in de toekomst. Als je niet erg tech-savvy, te weten hoe open je laptop kunt u ook voorkomen dat om de dop van uw zuurverdiende geld en neem het mee naar een winkel voor reparatie.

instructies

Bereid je laptop

1 Zet uw laptop uit.

2 Koppel alle kabels die zijn aangesloten op uw laptop.

3 Zet uw laptop op zijn kop. Zorg ervoor dat het deel van de laptop dat opent het dichtst bij jou.

Verwijder de harde schijf

4 Zoek uw harde schijf op de linker hoek van uw laptop.

5 Verwijder de schroef bevindt zich net boven uw harde schijf.

6 Trek de harde schijf van uw laptop voorzichtig.

Verwijder het toetsenbord

7 Zet uw laptop op zijn kop, zodat het scherm is aan de bovenkant en het deel dat opent naar u toe.

8 Open uw laptop op en duw hem zo ver mogelijk naar achteren.

9 Wedge een boter mes in onder de rechterzijde van het plastic onderdeel dat loopt achter de rug van de laatste rij van toetsen op het toetsenbord. Wig de boter mes onder de linkerkant van het plastic onderdeel. Verwijder voorzichtig het stuk.

10 Verwijder de schroef achter de toets "F4" en verwijder de schroef achter de toets "Pauze". Til de achterkant van het toetsenbord omhoog en trek hem terug ongeveer 1 inch.

11 Koppel de tab connector en het toetsenbord te verwijderen van uw laptop.

Verwijder het beeldscherm

12 Duw de monitor voor uw laptop weer zo ver het kan gaan. Plaats een kussen achter je monitor die zal helpen als je het los te maken.

13 Zoek het display kabel die loopt van de linker middelste deel van de voorkant van de monitor om het display connector op het onderste gedeelte van de laptop, ongeveer 2 inch onder het Dell-logo op de monitor. Verwijder de vier schroeven waarmee het beeldscherm kabel vast aan de laptop. Trek de kabel uit de clips die het op zijn plaats te houden.

14 Verwijder de schroef waarmee de beeldschermkabel aan op de laptop.

15 Verwijder de schroef aan de linkerkant van het beeldscherm dat houdt de monitor op de onderkant van de laptop en verwijder de schroef aan de rechterzijde van het beeldscherm dat hecht de monitor op de onderkant van de laptop.

16 Til en verwijder de monitor.

Verwijder de polssteun

17 Verwijder de drie schroeven langs het bovenste middelste deel van de onderkant van de laptop die hechten de handsteun de laptop.

18 Trek het lint boven de muismat zich weer voorzichtig aan het touchpad connector los te koppelen van de laptop.

19 Zet de computer op zijn kop. Verwijder de acht schroeven langs de buitenrand van de laptop en de schroef in het midden.

20 Zet de computer op zijn kop zeer zorgvuldig. Til de polssteun en haal hem uit de laptop.