Hoe te bekijken van de Geschiedenis in Windows Media Player

Hoe te bekijken van de Geschiedenis in Windows Media Player


Windows Media Player is de eigen mediaspeler die meegeleverd wordt met het Windows-besturingssysteem. Het bevat ondersteuning voor veel media formaten en je kunt het ook gebruiken als een media management systeem. Windows Media Player wordt geleverd met handige functies om u te helpen spoor van uw mediabestanden te houden. Een eigenschap bevat een Recent gespeelde lijst waarmee u de geschiedenis van bekijken en snel toegang tot de media die u reeds geopend.

instructies

1 Open Windows Media Player.

2 Klik op de link "File" op de menubalk en bekijk de geschiedenis van de recent afgespeelde bestanden op de bodem van het menu. Als u niet beschikt over de File koppeling, drukt u op "Alt" op uw toetsenbord en vervolgens op "F." U kunt ook het menu door rechts te klikken op de werkbalk en klik op de optie 'Show menu bar "te tonen. Als alternatief kunt u de "Ctrl" + "M" keyboard combinatie te gebruiken.

3 Klik op de link "Extra" en klik op "Opties" als uw mediaspeler geschiedenis niet aanwezig is. Klik op het tabblad 'Privacy' in het dialoogvenster dat verschijnt. In het gedeelte 'Geschiedenis', selecteert u de soorten media die u wilt geschiedenis sparen voor. Klik op "Apply" en vervolgens "OK" als je eenmaal klaar bent.