Hoe kan ik ActiveX Objects installeren

Hoe kan ik ActiveX Objects installeren


ActiveX is een collectief suite van technologieën die softwarecomponenten te helpen bij het verbeteren van het netwerk interacties met andere programma's. Opgericht door Microsoft COM, ActiveX is een troef gebruikt voor interactieve onderdelen te vinden op het internet en desktop-applicaties. Het kan ook worden gebruikt als een embed voor flash animaties en geavanceerde toepassingen.

instructies

1 Kijk voor een informatiebalk om te verschijnen op de top van de desktop-venster Internet wanneer een verbeterde toepassing vereist extra onderdelen om goed te werken.

2 Klik op de informatiebalk. Het moet een drop-down menu dat leest tonen "Install ActiveX Control."

3 Klik op "Install ActiveX Control" om het proces te starten. Een beveiligingswaarschuwing widget moet verschijnen vermelding van de naam van de component en de publicaties van de ActiveX-component. Het geeft je de optie om te installeren of de installatie te annuleren geven.

4 Klik op "Install". Wanneer het downloaden is voltooid, wordt u gevraagd om de "Download Complete" te sluiten. Doe dat en vernieuw de pagina waar de component werd geïmplementeerd. De pagina moet nu correct worden uitgevoerd, omdat het onderdeel is toegevoegd.

Hints

  • Zorg ervoor dat het ActiveX-besturingselement wordt verpakt als een installateur-pakket (MSI-bestand). MSI-bestanden worden gemaakt met Visual Studio.
  • Let goed op de naam en uitgever van het ActiveX-besturingselement om ervoor te zorgen dat het veilig is om te downloaden.