Hoe maak je een playlist op Zwinky Maak

Zwinky is een sociaal netwerk waarin gebruikers ontwerpen avatars van zichzelf en de interactie met andere leden. Hoewel Zwinky heeft geen ingebouwde functies voor het maken van afspeellijsten hebben, kunnen de leden muziek compilaties toevoegen aan hun profiel pagina's via Playlist.com. Naast toegang tot een gratis muziekbibliotheek, kunnen gebruikers bezoeken Playlist.com te programmeren en te delen gepersonaliseerde muziek compilaties. Zodra gebruikers hun lijst van het lied keuzes hebt gemaakt, kunnen ze de muziek toe te voegen aan hun Zwinky profielpagina's door het inbedden van een Playlist.com widget.

instructies

1 Lanceer een internet browser en laadt de Playlist.com website.

2 Klik op de "Sign Up for Free" knop voor het opzetten van een rekening bij de service. Als u al een geregistreerd lid van Playlist.com, klik op de "Inloggen" te drukken in plaats en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord.

3 Selecteer de "Create a Playlist" link. Voer een titel en beschrijving voor de muziek compilatie en klik op "Create Playlist."

4 Voer termen in het zoekvak om de Playlist.com muziekbibliotheek te bladeren. Klik op de "+" knop naast een bepaald zoekresultaat om het item toe te voegen aan uw muziek compilatie.

5 Selecteer de "Share My Playlist" link. Klik op de titel voor de muziek compilatie die u wilt posten op Zwinky.

6 Klik op de knop "Get Code" om het object HTML-code weer te geven. Klik op de knop "Copy" naast de sectie "embed code".

7 Verlaat Playlist.com en laadt de Zwinky website.

8 Klik op de "Inloggen" knop en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord.

9 Klik op de "Profile" pictogram om toegang te krijgen tot uw Zwinky profielpagina. Selecteer de "Edit Profile" link.

10 Ga naar de sectie "Custom stylesheet" en selecteer de link "Klik hier om te laten zien". Plak de Playlist.com embed code in het veld.

11 Voer uw wachtwoord in de sectie 'Huidig ​​wachtwoord' en klik op de "Update Profile" knop. Bewerkte Zwinky profielpagina wordt automatisch laden en weer te geven de embedded Playlist.com muziek compilatie.