Hoe te repareren Glasvezel Steps

Glasvezel stappen worden vaak gebruikt in zwembaden, hot tubs en andere water-gerelateerde toepassingen. Glasvezel is een zeer duurzaam en sterk bouwmateriaal dat relatief eenvoudig te repareren. Unlike metaal en hout, glasvezel kwetsbaar voor bepaalde storing. De meest voorkomende fouten in verband met glasvezel zijn breuken en scheuren of delaminatie. Delaminatie wanneer een of meer van de lagen van glasvezel scheiden. Hoewel een paar dingen mis kan gaan met glasvezel, ze kunnen allemaal vrij gemakkelijk te repareren.

instructies

1 Doe je gasmasker en maal de reparatie gebied met behulp van een kleurstof molen. Om de molen te gebruiken zul je een luchtcompressor en de slang, die je in verschillende maten kunt vinden op uw lokale hardware winkel nodig hebben. Als de reparatie is een scheur of breuk, moet u direct malen op de scheur driekwart van de weg door de glasvezel, de vorming van een bosje. Afbouwen van de muren van het bos zo veel mogelijk. De geleidelijker de wanden van de grove zijn, hoe sterker de binding. Als je een gat, zal je nodig hebt om het gat te dekken met behulp van aluminium tape. Het gat iets vlak en hard daarachter geplaatste om te voorkomen dat de aluminium tape wegzakken in het toevoegen van het nieuwe glasvezel nodig.

2 Reinig het gebied met behulp van een doek en aceton. Verwijder stof of vet dat op de reparatie blijft. Dit zal helpen zorgen voor een sterke band.

3 Meng de vulstof en de verharder volgens de aanwijzingen op de verpakking. De vulstof is zeer dik, om zo te zorgen voor de verharder goed is gemengd, moet u uw handen te gebruiken. Draag rubberen handschoenen bij het hanteren van glasvezel omdat de verharder uw huid verbranden. Als de vulstof een effen kleur, is het klaar om toe te passen.

4 Verpak de reparatie van de filler, je handen te gebruiken. Glad de vulstof met behulp van een plamuurmes. Het kan nodig zijn om dit proces meer dan een keer te herhalen om een ​​vlakke ondergrond te verzekeren. Laat deze harden tot het vulmiddel hard en koel aan.

5 Schuur de verharde vulmiddel glad met behulp van grof schuurpapier. Als het vulmiddel is niet vlak en niveau met de omringende oppervlak, herhaalt u stap 3 en 4 tot u een bevredigende reparatie.

Hints

  • Een gasmasker is van essentieel belang bij het werken met glasvezel.