Hoe kan ik het absolute pad voor desktop.ini Maak

Mappen in Windows bevat een bestand bekend als desktop.ini. Dit configuratiebestand wordt gebruikt om het gedrag van een bepaalde map Windows configureren. Standaard, het is een verborgen systeembestand. Het absolute pad van een bestand is de specifieke locatie van een bestand, dat de stationsletter en de map of de map namen bevat. Misschien wilt u het absolute pad naar desktop.ini bestand een specifieke map te krijgen om een ​​gemakkelijk toegankelijke snelkoppeling om het te maken op uw bureaublad of taakbalk.

instructies

1 Klik op de knop Start van Windows. Klik op "Configuratiescherm" en klik vervolgens op "Vormgeving aan persoonlijke voorkeur."

2 Klik op "Mapopties" en klik vervolgens op het tabblad "View". Controleer het selectievakje naast 'Verborgen bestanden en mappen "en verwijder het vinkje bij" Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen bestanden. " Klik op "OK."

3 Klik op de knop Start van Windows. Typ "Desktop.ini" in het menu Start zoekvak en klik vervolgens op "Zie meer resultaten." Een map in Windows Verkenner wordt geopend, met alle van de desktop.ini bestanden.

4 Klik op de desktop.ini bestand dat u wilt een absoluut pad te creëren. Je ziet de absolute directory onder de naam. Open een teksteditor zoals Kladblok. Typ de absolute directory als het lijkt en voeg vervolgens "desktop.ini" om het. Je hebt nu de absolute pad voor desktop.ini het dossier van de folder, die eruit moet zien:

C: \ Users \ gebruikersnaam \ Folder \ Folder \ desktop.ini