Tutorial over hoe je een referentiepunt List in OpenOffice Maak

Tutorial over hoe je een referentiepunt List in OpenOffice Maak


Het bedrijf Reference Point produceert een gedownload product dat samenwerkt met tekstverwerkingsprogramma's zoals Microsoft Word en OpenOffice Writer, voor het invoeren van APA en MLA citeerstijlen. Zodra het referentiepunt APA software is gedownload, uit te pakken en te wachten voor de software te installeren. Dan kunt u de APA Reference Database voor het invoeren van verschillende soorten referenties gebruiken, kopiëren en plakken in de Reference pagina van uw document. De referentie-lijst wordt automatisch opgemaakt.

instructies

Maak een Paper

1 Klik op 'Start' en vervolgens 'Alle programma's. " Klik op de "APA Style" map en klik op "Reference Database" om de database te openen.

2 Typ een naam voor het papier in de "Sample" box van de "Main Menu" dialoogvenster in het Reference Database. Klik op "Ja" om deze toe te voegen aan de lijst. Klik op "Yes" om een ​​nieuw Writer-document te maken.

3 Typ een "Document Header," a "Running Head ', de' auteur 'en andere informatie in de" Maak een nieuwe APA Document "dialoogvenster. Selecteer "OpenOffice" uit het drop-down menu naast "Tekstverwerker" en klik op 'Opslaan'.

4 Typ een naam voor het document, kies een locatie en sla het document.

5 Klik op "Start" en klik op "Alle programma's." Klik op de "OpenOffice" map en klik op "OpenOffice Writer" om het programma te openen. Klik op "File" en vervolgens "Open." Selecteer het document en klik op 'Openen'. Het document wordt geopend in APA-stijl.

Voeg een referentielijst

6 Open de Reference Database, zoals beschreven in deel één, stap één. Selecteer het type verwijzing naar toe te voegen onder "Reference Types." Selecties bevat "Boeken", "Journals", "Tijdschriften" en "Online / Web."

7 Dubbelklik op de verwijzing naam aan zijn dialoogvenster te openen. Klik op het tabblad "Info" en klik op "Auteurs" om het dialoogvenster te openen. Typ de naam van de auteur en klik op "OK."

8 Vul de rest van de informatie in het tabblad "Info". Klik op de knop "Opslaan". De verwijzing verschijnt in het 'Verwijzingen' lijst van de Reference Database. Voeg meer referenties, indien van toepassing.

9 Klik op de "Lijst creëren" knop in het tabblad 'Verwijzingen'. De lijst wordt weergegeven in een apart venster. Plaats de muisaanwijzer in het venster en klik met de rechtermuisknop. Selecteer OpenOffice Writer in het menu om over te schakelen naar het document papier.

10 Scroll naar beneden naar de "Referenties" pagina van het document. Naast de "Plakken referenties hier" klikt u op de "Plakken" pictogram op de werkbalk. De literatuurlijst verschijnt automatisch geformatteerd in het document. Verwijder de tekst "Plakken referenties hier".

Hints

  • Toen in OpenOffice eerst opende het document zal worden in RTF-formaat. Na alle bewerkingen, behalve in de OpenOffice ODT formaat.