Hoe maak je een ID Poster op Craigslist

Het identificeren van een persoon op Craigslist is soms moeilijk, als de service is bedoeld om mensen te helpen anoniem als ze dat willen blijven. Als je op de discussiefora van Craigslist, maar je zou een kans om ID een poster hebben. Om te posten in het forum, moet iedereen zich aanmelden voor een gratis account en kies een handgreep of gebruikersnaam. Elke handgreep is gekoppeld met een profiel, en soms een persoon zal voldoende identificatiegegevens geven.

instructies

1 Ga naar Craigslist.org, klik op de link "Forum" en klik op de categorie koppeling op de volgende pagina.

2 Klik op de link voor het forum bericht dat u wilt lezen, en klik op de gebruikersnaam van de poster in groene letters. Meer details over de poster op de rechterkant.

3 Bekijk de poster's profiel. Alle belangrijke details zijn gelegen aan de bovenkant van de rechterkant. U kunt een e-mail, URL en Note velden en een member sinds datum te zien. Het e-mailadres is nuttig omdat het helpt je de persoon te identificeren of u kunt het gebruiken als een trefwoord in een zoekopdracht in de zoekmachine. Als het e-mailadres eindigt op '@ craigslist.org, "het is een anoniem adres door Craigslist.

4 Klik op de website link in het veld URL detail als er een beschikbaar is. Niet alle posters hebben een website of ervoor kiezen om het te koppelen met hun Craigslist profiel. Als er een verband bestaat, kun je erachter komen meer informatie op de website te helpen identificeren van de poster.

5 Bekijk de laatste berichten van de poster in de onderste helft van de rechterkant van het profiel. Het lezen van een persoon berichten kunnen u helpen ID wie de persoon is, vooral als hij onthulde persoonlijke gegevens, een link naar een social networking profiel of gepost een e-mailadres.