Hoe werkt een draadloze router werken?

Hoe werkt een draadloze router werken?

Wat het is

Een draadloze router is een apparaat wordt gebruikt om een ​​computer op een netwerk aan te sluiten zonder dat de kabels van de computer naar de router. Een draadloze router kunt u een internetverbinding met een aantal andere computer gebruikers te delen zonder internet abonnementskosten betalen voor elke individuele gebruiker. Gebruikers kunnen snel en eenvoudig verbinding met het internet, meestal binnen 100 voet van het draadloze signaal.

Toegang tot het internet

Er zijn twee soorten draadloze routers, elk voor een ander gebruik. Het eerste type kunt u computers binnen een huishouden verbinding zolang de computers binnen het bereik van de router. Deze router soort krijgt u toegang tot het internet op afstand. Het tweede type draadloze router is ontworpen voor office toepassing en bestrijkt een groter gebied. Terwijl bedrade routers minder dan draadloze routers kosten, draadloze verbindingen zijn handig en steeds betrouwbaarder.

Externe verbinding zonder kabel Wire

Een draadloze router werkt door de stekker van een basis set in een internet-verbinding, waardoor uw computer toegang tot het internet. Draadloze routers staan ​​computer gebruikers in staat om online te werken zonder te worden verbonden met een kabel draad. Zij zorgen voor bekabelde verbindingen en (dwz met een desktop computer is aangesloten op de router via de Ethernet-kabel in aanvulling op een draadloze laptop).

Aansluiten Computers voor een interne netwerk

Het aantal poorten op een router bepaalt hoeveel computers kan worden uitgevoerd off die router voor toegang tot een enkele breedbandverbinding. Een router is eigenlijk een junction box die bij elkaar voegt zich bij een enkel netwerk. Een modem is ingebouwd in de router die computers ofwel draadloos of via een van de bedrade kabels.

Radiogolven zenden en ontvangen van de signalen

Op gelijkaardige manier als een draadloze mobiele telefoon, een draadloze router aangesloten op een kabel- of DSL-internetverbinding radiofrequente golven plaats van telefoonlijnen verzenden en ontvangen signalen netwerken. Dit maakt overdracht van gegevens van de ene locatie naar de andere. Gegevens van de computer wordt vertaald naar een radiosignaal en vervolgens toegezonden. Een draadloze router ontvangt het signaal decodeert, en dan stuurt de informatie naar het internet via een bekabelde verbinding. De router kan ook informatie van het internet, vertalen in een radiosignaal, en dan stuur het naar de computer. Een gemakkelijke beschrijving is om een ​​draadloos netwerk te vergelijken met een twee-weg radio communicatie. Radio- en televisieprogramma's worden uitgezonden op een vergelijkbare wijze.