Hoe een persoon te vinden door hun MySpace-ID

Hoe een persoon te vinden door hun MySpace-ID


Er zijn verschillende manieren om mensen te vinden op MySpace. Met behulp van de "Search" -functie aan de bovenkant van het scherm, is het mogelijk om mensen die hun naam of e-mail te vinden. Daarnaast zullen op zoek specifieke netwerken of scholen brengen profielen van personen '. Iedere MySpace gebruiker heeft een unieke ID die ze kregen toen ze ondertekend. Dat ID kan een gebruiker om rechtstreeks naar die persoon profielpagina.

instructies

1 Maak een MySpace-account, indien gewenst. Het is niet nodig om een ​​MySpace profiel aan een door de MySpace ID vinden zijn echter.

2 Hoe een persoon te vinden door hun MySpace-ID

Een persoon MySpace-ID is het aantal cijferig nummer dat komt na de MySpace URL.

Typ http://www.myspace.com in de adresbalk van de webbrowser, typt u een schuine streep (/), gevolgd door de MySpace ID-nummer. Een persoon MySpace-ID is het aantal cijferig nummer dat komt na de MySpace URL.

3 Hoe een persoon te vinden door hun MySpace-ID

Druk op "Enter" om naar de gewenste MySpace-profiel.

Druk op "Enter" om naar de gewenste MySpace-profiel. Als het profiel is privé of niet verbonden met de gebruiker navigeren naar de profielpagina, zal beperkte informatie zichtbaar zijn. Als het profiel openbaar is, zal het gehele profiel zichtbaar zijn.

Hints

  • Als de URL niet werkt, zorg ervoor dat er geen spaties in het adres en probeer het opnieuw.
  • Om een ​​persoon die door hun MySpace-ID vinden, is het noodzakelijk om de exacte ID-nummer hebben, of het zal je naar een ander profiel of een foutmelding.