Facebook Privacy & Kids 'Safety

Facebook Privacy & Kids 'Safety


Met meer en meer van hun klasgenoten krijgen van Facebook-accounts, kan je kinderen te springen om hetzelfde te doen. Maar hoe veilig is de social networking site voor jongeren? Het creëren en onderhouden van vriendschappen online is onderdeel van onze moderne wereld, en kan een positieve ervaring voor uw kind. Echter, het online zijn zeker heeft zijn risico's. Voordat u laat uw kind om Facebook te gebruiken, zijn er verschillende punten te overwegen.

leeftijd Beperkingen

het officiële beleid van Facebook is dat er geen kinderen onder de leeftijd van 13 een account kan aanmaken. Hoewel bij geen manier om de leeftijd van een gebruiker te verifiëren, duurt deze eis serieus. Als een gebruiker wordt gerapporteerd als zijnde onder de 13 jaar, zal zijn account verwijderd. De leeftijd eis moet je een idee geven hoe geschikt de site is voor jongere kinderen te gebruiken. Facebook zal niemand weigeren, - zelfs ouders of voogden - toegang naar een rekening die door een kind dat voldoet aan de leeftijdseis, als gevolg van de privacywetgeving.

Wordt Facebook Savvy

Net zoals je misschien een boek lezen of een film kijken om te bepalen of het geschikt is voor uw kind, vertrouwd te maken met hoe je Facebook gebruiken. Zelfs als je nooit van plan over het gebruik van de site zelf, het opzetten van een testaccount en leren over de privacy-instellingen kan u helpen om uw kind beter te instrueren. Sommige ouders kunnen ervoor kiezen om vriend van hun kind op Facebook te worden, om een ​​oogje op haar online activiteiten te houden. De ouders die ervoor kiezen om hun kinderen meer privacy moet nog steeds alles wat ze kunnen leren over hoe de site werkt geven.

Internet Safety Basics

Alvorens uw kind naar Facebook of andere online social networking site te gebruiken, zitten hem voor een gesprek over veiligheid op internet. Zorg ervoor dat hij weet nooit naar zijn wachtwoord, adres, school naam of andere persoonlijke informatie te delen, zelfs met iemand die beweert te werken voor Facebook. Leer hem hoe je mensen die hem pesten en hoe aan iedereen die ongepaste inhoud stuurt melden blokkeren. Laat hem zien hoe het opzetten van zijn privacy-instellingen, zodat alleen vertrouwde vrienden om zijn foto's en de muur berichten te zien.

Smart Usage Habits

Volgens de FBI, het houden van uw kind offline 's nachts kan helpen om haar beter tegen online roofdieren te houden. Voor de kinderen direct om de Facebook leeftijdsgrens, kan het een goed idee om alleen toegang tot internet in een gedeelde ruimte in uw huis, laat ze zoals de woonkamer. Oudere tieners die een computer in hun eigen kamer moet nog steeds worden gecontroleerd. Vraag uw kind over haar Facebook-vrienden, net zoals je zou vragen over haar offline vrienden.