Hoe maak je een DOCX document te openen

Hoe maak je een DOCX document te openen


Docx is de nieuwe bestandsextensie waarin Microsoft Office 2007-documenten worden opgeslagen. Voorgaande versies van Microsoft Office zijn opgeslagen in het document bestandsextensie. U kunt alleen een docx document opent in een toepassing die in staat is het uitpakken van het bestand en het begrijpen van het kader. Gelukkig kun je een docx document te openen door middel van een verscheidenheid van methoden, zelfs als u niet beschikt over Microsoft Office 2007.

instructies

1 Download de Microsoft Compatibility Pack. Als u een oudere versie van Microsoft Office worden uitgevoerd, dan is dit Compatibility Pack zal ondersteuning voor de nieuwe bestandsindelingen om uw versie van Office. Zodra u de compatibiliteit hebt geïnstalleerd, alles wat je hoeft te doen is dubbelklikken op het docx document om het te openen en zal openen als een gewone document.

2 Download Open XML Translator. Met deze download kunt u Open Office gebruiken om docx documenten te openen. Eenmaal gedownload, hoeft u alleen het document te openen zoals gewoonlijk en Open Office zal de mogelijkheid om het te lezen.

3 Navigeer naar een online docx file converter. Een online docx converter heeft u de docx document dat u wilt converteren naar een document bestandsformaat en vervolgens uw e-mailadres te uploaden. Zodra het document wordt omgezet, wordt het verzonden naar uw e-mailadres waar u het kunt downloaden en te bekijken als een doc-bestand.

Hints

  • Als u werkt op een Mac-computer, dan is de beste en gemakkelijkste oplossing is om gewoon gebruik maken van een online docx file converter.
  • U kunt alleen downloaden van de Microsoft Compatibility Pack als u werkzaam bent in het kader van een geverifieerde Windows-licentie.