Het Gateway M-6866 Laptop microfoon werkt niet

Het Gateway M-6866 Laptop microfoon werkt niet


Laptops met ingebouwde webcams gemak te bieden voor het opnemen van video's, chatten en het opnemen van audio alleen, als u verkiest. Ingebouwde webcam werkt meestal goed, maar als uw laptop niet in slaagt om audio of video op te nemen, vaak is niet te wijten aan een echte fout. Als het is, kan het nodig zijn om een ​​beetje meer tijd te investeren het oplossen van problemen het.

Basic resoluties

Controleer eerst bij de microfoon blijkbaar niet werkt, dat het niet gedempt. Als u gebruik maakt van de ingebouwde camera-assistent-programma, controleer dan de "Mute" knop in de buurt van de bodem-links in het venster. Als u met een ander programma audio op te nemen, controleert u de instellingen om te zien of het zo goed is gedempt. Een andere vroege oplossing die u moet proberen is opnieuw te starten. Moderne computers zijn erg ingewikkeld, het lopen tientallen programma's en het uitvoeren van miljoenen regels van de programmering, en af ​​en toe zul je fouten die je niet begrijpt tegenkomen, maar het herstarten van het vaak het probleem is opgelost. Houd er rekening mee dat als u uw computer regelmatig opnieuw opstarten om dit soort problemen op te lossen, moet u bijgewerkte stuurprogramma's voor de webcam te installeren en uitvoeren van een virus scan met een betrouwbare antivirusprogramma.

Volume Setup

Uw microfoon kan heel goed te werken, maar met het geluid afgewezen of uitgeschakeld, verschijnt de microfoon niet iets om het opnemen wanneer u probeert om het afspelen van de opname. Controleer het volume van de van uw computer in Windows door te klikken op het pictogram "Volume" in het systeemvak in de rechterbenedenhoek van het scherm. Er verschijnt een vak waar u kunt verhogen of het volume te verlagen met behulp van een slider, en je kunt kijken naar de volume knop in het vak om te zien of het geluid is uitgeschakeld.

Als u gebruik maakt van de luidsprekers van de laptop, kunt u een hoofdtelefoon aangesloten op de computer hebben. Als dat het geval is, zal het geluid gaan door de koptelefoon en je zult niets uit de luidsprekers te horen.

drivers

Drivers zijn de stukken van software die uw computer gebruikt om te communiceren met zijn eigen hardware, zoals de microfoon en webcam. Als je webcam drivers zijn verouderd of beschadigd is, kan de microfoon niet goed of helemaal niet werken. U kunt de drivers van de Gateway Support-site te downloaden door te zoeken naar "M-6866 chauffeurs." Nadat u uw model te vinden, kunt u klikken op "Driver Downloads" en vervolgens downloaden zowel "Camera Driver" links die je daar ziet, en dubbelklik op beide bestanden om ze te installeren. Herstart de computer en kijken of de microfoon werkt dan.

onderhoud

Als je alles gezegd hebt geprobeerd, maar het nog steeds niet functioneert, je microfoon vereist waarschijnlijk professioneel onderhoud. Als uw computer onder garantie is, contact op met de dealer die die garantie te informeren over reparaties dekt. Anderszins contact Gateway om te vragen wat uw mogelijkheden zijn. Met ingang van deze publicatie, als u een bezoek support.gateway.com en klik op de link "Contact", dan heb je verschillende opties voor het bereiken van Gateway ondersteuning.