Hoe te blokkeren GoToMyPC

Hoe te blokkeren GoToMyPC


GoToMyPC is een web-based software programma dat een verbinding op afstand voor het personeel dat buiten het kantoor werken ondersteunt. Echter, kunnen sommige werkgevers niet willen dat hun personeel toegang tot deze dienst mogelijk te maken. Bedrijven kunnen bezorgdheid over hoe het programma maakt gebruik van Internet bandbreedte, omdat het langzaam connectiviteit naar andere werkplekken kunnen veroorzaken. Hoewel de ontwikkelaars van GoToMyPC in verschillende lagen van beveiliging, zoals wachtwoorden en encryptie hebben opgebouwd, kunnen sommige werkgevers niet comfortabel met het personeel het verzenden van gegevens via het internet op deze manier voelen. Als u deze zorgen of andere twijfels over het programma, kunt u toegang tot GoToMyPC de talrijke blokkeren.

instructies

1 Klik op "Start." Typ "Notepad" in het zoekvak aan de onderkant van het menu "Start". Klik met de rechtermuisknop op "Notepad" uit de lijst van resultaten. Selecteer "Als administrator uitvoeren" in het menu. Klik op een gebruikersaccount met beheerdersrechten en typ het wachtwoord. Selecteer "Ja" om de Windows Kladblok te openen.

2 Klik op "File" aan de bovenkant van het Kladblok-venster. Selecteer "Open." Klik op en uitbreiding van de mappen in het linkervenster in de volgende volgorde: "C :," "Windows", "System32", "Drivers, en dan" Etc. "Als alternatief, kopieer en plak de map locatie pad (C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc) in de adresbalk en druk vervolgens op "Enter."

3 Klik op het drop-down menu in het dialoogvenster en het veranderen van "Tekst Documenten" naar "Alle bestanden." Markeer de "hosts" file. Selecteer "Open" om te laten zien van de Windows Hosts File locatie.

4 Scroll naar de onderkant van het Hosts-bestand in Kladblok. Zoek de volgende regel tekst: ". 127.0.0.1 localhost" Beweeg de cursor naar de volgende regel, meestal door op de "Enter".

5 Typ de volgende tekst: "127.0.0.1 poll.gotomypc.com" (weglaten citaten). Selecteer "File" aan de bovenkant van Notepad. Kies "Opslaan" om de blokkering van GoToMyPC te voltooien op een enkele computer. Exit uit Notepad.

Hints

  • Als u een zakelijke klant, gebruik dan de GoToMyPC Authorization Management Service om de toegang tot de host te blokkeren.
  • Om de firewall die al op de pc is ge├»nstalleerd om de toegang te blokkeren gebruiken, eerst naar de website van de firewall ontwikkelaar. Download de handleiding om te leren hoe het opzetten van gastheer / website blokkeren. Het enige stuk van de informatie die nodig is voor het blokkeren van de toegang tot GoToMyPC is "poll.gotomypc.com."
  • Het kan nodig zijn beheerdersrechten om toegang te krijgen tot de Windows Hosts-bestanden.