Hoe maak je een harde schijf herstellen in een HP Pavilion 64-bits Vista Desktop A6544F

De applicatie HP Recovery Manager is vooraf geïnstalleerd op Pavilion computers en helpt bij het herstellen van de harde schijf in het geval dat het beschadigd raakt of beschadigd tijdens de normale werking. Het herstelproces geeft de harde schijf naar de originele staat en is ook nuttig voor het afvegen van de harde schijf schoon als u de computer geven aan een andere gebruiker. Het volledige herstel proces kan enkele uren duren, afhankelijk van de hardware van de computer.

instructies

1 Klik op 'Start' en kies 'Alle programma's. " Klik op de "Recovery Manager" map en selecteer de optie "Recovery Manager".

2 Klik op de knop "Geavanceerde opties" en kies "System Recovery." Klik op de volgende knop om de computer opnieuw op te starten in de recovery mode.

3 Selecteer de "System Recovery" optie in het venster Manager HP Recovery dat wordt geopend zodra de computer opnieuw is opgestart. Klik op "Next" en sluit het venster "Microsoft System Restore" als het wordt geopend. Klik op 'Volgende'. Als u alle gegevens opgeslagen op de harde schijf wilt back-up, klikt u op de optie "Back-up van uw bestanden First" en volg de aanwijzingen op het scherm voordat u op 'Volgende'.

4 Klik op "Next" om het herstelproces te starten. Het wissen van de gegevens en het herstellen van de harde schijf kan tot enkele uren. Houd de computer is aangesloten op het elektriciteitsnet, terwijl het herstel aan de gang is. De computer zal opnieuw opstarten wanneer het terugzetten is voltooid.