Hoe kan ik een AMD Athlon XP 1800 Unlock

Hoe kan ik een AMD Athlon XP 1800 Unlock


Veel computergebruikers processors komen met een aantal van hun functies "op slot", wat betekent dat de processor niet gebruikt zijn volledige mogelijke vermogen. "Ontgrendelen" zo'n processor voert in wezen het vermogen van de processor, waardoor het werken bij een hogere snelheid. Op Athlon XP processor, dit proces is enigszins eenvoudig, hoewel het gedetailleerd werk op kleine delen van de processor vereist.

instructies

1 Draai de Athlon XP 1800 over en vind de L1 bruggen. De L1 bruggen zijn sets van twee metalen tabs naast zitten elkaar op de CPU. De bruggen beschouwd als "L1" bruggen zullen allemaal samen een een gelabeld gebied "L1."

2 Maak de CPU. Tape over de andere bruggen. Deze bruggen zullen ook in sets en zal vergelijkbaar zijn met de L1 brug kijken, maar zal verschillende labels (dat wil zeggen L2 of L3) hebben

3 Breng de "gap filler" in de ontsluiting kit om de L1 brug in de openingen van de processor in te vullen. Laat de gap filler te drogen en het gebied te reinigen om overtollig vulmiddel te verwijderen. De streepjes in de L1 brug gebied zal nu worden ingevuld.

4 Breng het geleidende vet aan elke L1 brug. Om de bruggen verbinden, breng het vet tussen de twee metalen lipjes met behulp van een pen en vergrootglas. Dit zorgt voor een precieze plaatsing van het vet.

5 Nadat het vet is opgedroogd, controleer dan de L1 bruggen onder de loep om zeker te zijn geen van de vet heeft twee bruggen aan elkaar verbonden. Als twee bruggen zijn verbonden, gebruikt u de pen om vet uit tussen de bruggen te verwijderen.

Hints

  • Als je moeite hebt het identificeren welke set connectoren is een brug, een simpele regel is dat de twee kanten van de brug zal worden gescheiden door een groef in de CPU.
  • Ontsluiting van een CPU zal waarschijnlijk vervalt de garantie op de CPU.