Hoe maak je een Google Toolbar Freeze Fix in Internet Explorer

Hoe maak je een Google Toolbar Freeze Fix in Internet Explorer


Hoewel de Google Toolbar voor Internet Explorer biedt one-touch toegang tot Google's krachtige zoekmachine, evenals updates uit de hele Google-netwerk, deze werkbalk heeft een aantal bekende problemen die kunnen leiden tot het bevriezen of lock-up tijdens het gebruik. In het bijzonder is de vijfde iteratie van de Google Toolbar voor Internet Explorer bekend dat er problemen met het bevriezen en opsluiten hebben. Echter, de oplossing voor dit is eenvoudig en het gaat om het verwijderen van de oude werkbalk en het opnieuw installeren van een nieuwe versie.

instructies

1 Klik op de knop "Start" in de linker bovenhoek van het scherm, toegang tot het "Control Panel" en selecteer het pictogram "Add / Remove Programs".

2 Selecteer 'Google Toolbar' uit de lijst met programma's en druk op de "Uninstall" knop. Volg de aanwijzingen om de werkbalk te verwijderen en start de computer opnieuw op te starten.

3 Download en installeer de nieuwste versie van Google Toolbar voor Internet Explorer via de link in de sectie 'Resource' van dit artikel.

Hints

  • Deze aanwijzingen van toepassing op Windows XP. Om dezelfde instructies in Windows 7 of Vista uit te voeren, klikt u op 'Classic View "in het Control Panel.