Hoe kan ik een spreadsheet met behulp van Windows Task Launcher Maak

Microsoft Works bevat verkleinde versies van populaire Microsoft-producten. Voor veel gebruikers, de Works productiviteit programma's voldoende functionaliteit voor dagelijks gebruik of incidenteel gebruik. The Works Spreadsheet-programma, terwijl het niet zo robuust als Microsoft Excel, heeft vele vooraf opgemaakte sjablonen die zijn zeer nuttig. Dit artikel zal uitleggen hoe je een spreadsheet te maken met behulp van Microsoft Works Taak starten.

instructies

Hoe kan ik een spreadsheet met behulp van Windows Task Launcher Maak

1 Klik één keer op de knop Windows "Start".

2 Klik eenmaal op de optie "Alle Programma's".

3 Klik eenmaal op de map "Microsoft Works".

4 Hoe kan ik een spreadsheet met behulp van Windows Task Launcher Maak


Klik eenmaal op "Microsoft Works Taak starten." Als u de Task Launcher op regelmatige basis te gebruiken, kunt u een Desktop snelkoppeling voor. Klik met de rechtermuisknop eenmaal op "Microsoft Works Taak starten," klik eenmaal op "Send to" en klik één keer op 'Bureaublad (snelkoppeling maken). "

5 Hoe kan ik een spreadsheet met behulp van Windows Task Launcher Maak


Klik eenmaal op de "Spreadsheet Works" optie op het tabblad "Quick Launch" aan de rechterkant van het venster "Taak starten". U kunt ook klikken eenmaal op de "Programma's" optie aan de bovenkant van het venster "Taak starten" en klik eenmaal op "Works Spreadsheet." Vanuit dit gedeelte, kunt u kiezen uit een verscheidenheid van vooraf opgemaakte templates. Dit gebied is handig als je niet veel ervaring in het werken met spreadsheets te hebben.

6 Hoe kan ik een spreadsheet met behulp van Windows Task Launcher Maak


Bevolken de spreadsheet met uw gegevens en sla het op.