Hoe te verwijderen Norton History

Als u een Norton Antivirus gebruiker, kan je je afvragen hoe de gegevens te verwijderen van uw vorige virusscans. Een grote hoeveelheid historische scangegevens kan vertragen de prestaties van het programma en voeg verwarring wanneer je kijkt naar de resultaten van de nieuwe scans. Ook in dit tijdperk van cyber-criminaliteit en Internet privacy issues, het kan nooit kwaad om zoveel mogelijk van uw virtuele tracks als je kunt wissen.

instructies

Wissen Historische Gegevens

1 Open uw Norton Antivirus Program. Je moet de laatste versie hebben, aangezien dit programma regelmatig wordt bijgewerkt online deze dagen.

2 Klik op de "geschiedenis" knop die onder de "Scan Now" knop moet worden gevestigd. U ziet nu een lijst van historische scangegevens en het blokkeren van acties die Norton Antivirus onlangs heeft uitgevoerd.

3 Zoek en klik op de "Clear History" button naar de rechterkant van de interface. Norton zal nu vragen of u zeker weet dat u de gegevens te verwijderen. Klik op "Yes", dan geef je computer een moment te verwerken, en de geschiedenis wissen zal worden voltooid.