Hoe los ik een Compaq Presario F500 Notebook CD / DVD Combo?

Hoe los ik een Compaq Presario F500 Notebook CD / DVD Combo?


Het maakt niet uit hoe u uw F500 notebook gebruiken, de kans groot dat de cd / dvd-station combo is een zeer belangrijk onderdeel van het apparaat. U kunt de cd- en dvd-drive te gebruiken om alles uit het spel muziek doen om software te installeren, en wanneer het stopt met werken, het is een groot probleem. Sinds enkele dingen die een once-functionerende CD / DVD-station combo kan veroorzaken op een F500 notebook te stoppen met werken, is het het beste om je het oplossen van problemen een stap op een moment.

instructies

Deur gaat niet open

1 Schakel de F500 notebook uit en druk op de "Power" knop om deze opnieuw te starten. Druk op de eject-knop op de cd / dvd-station zodra de laptop laarzen back-up.

2 Zoek de bypass gat op de cd / dvd-station combo als het station nog niet geopend. Dit gat bevindt zich net onder de eject-knop.

3 Plooi een paperclip en plaats deze in het gat totdat u de cd of dvd draai te horen. De lade zal pop uit en kunt u de media verwijderen.

4 Plaats een cd of dvd waarvan u weet dat van een andere machine in het station combo. Als de cd / dvd-station leest dat de media, weet u het probleem ligt bij de media en niet de drive.

5 Schakel de notebook weer uit en verwijder de batterij. Verwijder de schroef waarmee de CD / DVD combo drive op zijn plaats houdt, pak het voorpaneel en schuif deze uit de notebook. Schuif de rit terug naar binnen totdat deze vastklikt, bevestig hem dan met de schroef. Zet de laptop op en probeer de media eens door te lezen. Als de drive nog niet werkt, waarschijnlijk moet worden vervangen.

Rijd niet herkend

6 Meld u aan om uw F500 notebook en klik met de rechtermuisknop op het pictogram "My Computer". Kies "Eigenschappen" in het menu.

7 Klik op het tabblad "Hardware" en vervolgens op de "Device Manager" knop. Klik op het plusteken naast 'DVD / CD-ROM drive. "

8 Klik met de rechtermuisknop op de CD / DVD combo-eenheid en kies "driver-update." Dit zal het besturingssysteem te dwingen om te downloaden en installeren van de nieuwste stuurprogramma voor de aandrijving. Een verouderde of corrupte driver kunnen leiden tot problemen met de aandrijving op de F500.