Hoe PDF converteren naar Word op Mac OS

Hoe PDF converteren naar Word op Mac OS


Een bestand Portable Document Format (PDF) is een gemeenschappelijk formaat van Adobe waarmee u documenten of afbeeldingen via het internet te verzenden zonder verlies van gegevens uit het bestand te wijten aan een niet-compatibele programma op de computer van de andere gebruiker. Standaard wordt een PDF-bestand is vergrendeld en kan niet worden bewerkt, en moet worden omgezet in een Microsoft Word-document om te worden gewijzigd op uw Macintosh-computer. Een PDF converter applicatie is nodig om het document te zetten, en kan online worden gevonden voor gratis of tegen een nominale vergoeding.

instructies

PDF converteren naar Word met deskUNPDF

1 Download en installeer de deskUNPDF applicatie (zie bronnen).

2 Klik op "Go" aan de bovenkant van het scherm van uw Macintosh, en klik op "Applications" om een ​​nieuw venster te openen. Dubbelklik op het pictogram "deskUNPDF" om de toepassing uit te voeren.

3 Selecteer de "Open" knop in de linkerbovenhoek van het programmavenster, en dubbelklik op het PDF-bestand in het venster Open.

4 Klik op de "Convert" knop aan de bovenkant van het programmavenster, en selecteer "Microsoft Office -. .doc"

5 Klik op "Convert" om de conversie te starten.

PDF converteren naar Word met behulp van File Juicer

6 Download en installeer File Juicer (zie bronnen voor link).

7 Klik op "Go" aan de bovenkant van het scherm van uw Macintosh, en klik op "Applications" uit het drop-down menu. Dubbelklik op het "File Juicer" pictogram om de toepassing uit te voeren.

8 Sleep het PDF-bestand naar de File Juicer venster om eerst de PDF converteren naar een RTF-bestand in een map op uw bureaublad.

9 Dubbelklik op de map van de PDF's op uw bureaublad, en dubbelklik op de map van de RTF's. Sleep het RTF-bestand naar het pictogram van Word op dok van uw scherm om het te openen in Microsoft Word. Als alternatief opent u Microsoft Word op uw computer, klikt u op "File" en "Open" in het programmavenster, en dubbelklik op het RTF-bestand.

10 Klik op "Format" aan de bovenkant van het venster van het Woord, en selecteer "Autoformat" uit het drop-down menu. Selecteer "Autoformat now" en klik op "OK." Selecteer "File" en "Save As" vanaf de bovenkant van het Word-menu en klik op de Format drop-down menu.

11 Selecteer "Word 97-2004 * .doc" in het menu en klik op 'Opslaan'.

PDF converteren naar Word met behulp van Solid PDF naar Word voor Mac

12 Download en installeer Solid PDF naar Word voor Mac (zie bronnen voor link).

13 Klik op het icoon "Finder" op dok van je scherm, klik op het tabblad Programma's en dubbelklik op het "Solid PDF naar Word" icoon.

14 Selecteer de "Kies Files" knop in het programmavenster, en dubbelklik op het PDF-bestand om het te importeren in de applicatie.

15 Klik op het drop-down menu naast "Opslaan als" en selecteer "Word-document (* .docx)" uit het drop-down menu.

16 Klik op de knop "Convert" gelegen aan de rechterkant van het programmavenster, boven het pictogram "X".