Hoe te installeren IE5 met Windows XP Service Pack 2

Hoe te installeren IE5 met Windows XP Service Pack 2


Windows XP is een Microsoft-besturingssysteem dat een aantal updates heeft, genaamd "Service Packs" beschikbaar om te downloaden. Het installeren van Internet Explorer 5 (IE5) met Windows XP Service Pack 2 is eenvoudig en kan online worden bereikt gratis. IE5 zal surfen op internet op uw Windows computer in te schakelen.

instructies

1 Hoe te installeren IE5 met Windows XP Service Pack 2

Navigeer naar de IE5 downloadpagina.

Zet uw computer en ervoor zorgen dat uw computer en internetverbinding goed functioneren. Dit zal fouten te voorkomen tijdens de installatie van Internet Explorer 5 in Windows XP. Navigeer naar de Internet Explorer 5 download-pagina (zie link in de referenties) en download de "ie5.exe" installateur.

2 Dubbelklik op het "ie5.exe" Internet Explorer 5 installatiebestand, nadat u klaar bent met downloaden. De IE5 installer wordt geopend in Windows XP en u wordt gevraagd om een ​​map op uw harde schijf te selecteren om het programma te installeren. Klik op "Next" na het akkoord met de end-user license agreement en het selecteren van een harde schijf directory voor de installatie. IE5 zal beginnen met het installeren van Windows XP.

3 Herstart uw computer na Internet Explorer 5 klaar is met het installeren van Windows XP.

Hints

  • Geen andere programma's of toepassingen op de achtergrond niet worden uitgevoerd tijdens de installatie van Internet Explorer 5 op uw Windows XP SP 2 computer. Andere toepassingen uitvoert naast de "ie5.exe" installer tijdens de installatie zal leiden tot slechte prestaties van het systeem.