Aanwijzingen voor het opnieuw installeren van Vista op de computer

Ontwikkeld en verkocht door Microsoft Corporation op de markt gebracht, werd Windows Vista gepresenteerd als een dramatische stap omhoog voor Windows-besturingssystemen. System vertraging grootte en veiligheidsproblemen, maar beneden de het nieuwe platform en veel consumenten kozen voor Vista te verlaten. Vista heeft stapjes vooruit te zetten, dus veel van degenen die gestopt met behulp van Vista ervoor gekozen om het besturingssysteem opnieuw te installeren. De Vista herinstallatie proces is ongecompliceerd en moet minder dan een uur in beslag nemen.

instructies

1 Plaats uw Windows Vista-cd of dvd in je cd- of dvd-station.

2 Volg de instructies op de pagina 'Windows installeren "en klik op' Nu installeren."

3 Kies ervoor om Vista nu bijwerken, of wachten tot na de herinstallatie op de "Get belangrijke updates voor de installatie" pagina. Microsoft raadt het updaten op het moment van de installatie, maar de verkiezing niet heeft geen invloed op het installatieproces.

4 Typ je 25 tekens productcode in het tekstvak van de "Typ uw productcode voor activering" pagina. De productcode is een identificatienummer op de Vista-verpakking.

5 Lees de Microsoft-licentievoorwaarden op de "pagina Lees de licentievoorwaarden," en klik op 'Ik accepteer de licentievoorwaarden. "

6 Klik op "Custom" toen hem gevraagd werd om een ‚Äč‚Äčinstallatie te kiezen.

7 Kies de Vista-installatie locatie en klik op "Next" om de installatie te beginnen. Volg de aanwijzingen en instructies om de herinstallatie van Windows Vista te voltooien op uw computer.

Hints

  • Het opnieuw installeren van besturingssystemen kan moeilijk CLEAR Drive informatie, zodat back-up van alle bestanden en gegevens voordat het opnieuw installeren van Windows Vista.