Hoe kan ik de PayPal-knop toevoegen aan mijn IPB Forum

PayPal is een e-commerce bedrijf hulpprogramma waarmee u betalingen te doen of geld overmaken via het internet. U kunt PayPal gebruiken op uw Invision Power Services board (IPB) fora voor een aantal redenen. U kunt een PayPal "Koop nu" knop gebruiken om goederen te verkopen of zelfs geld in te zamelen voor een specifieke oorzaak of liefdadigheid. PayPal is een betrouwbare dienst die uw doelgroep het meest waarschijnlijk comfortabel voelen met behulp van plaats van het geven van hun betaling informatie op IPB forum.

instructies

1 Meld u aan op de website van PayPal. Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen.

2 Klik op het tabblad 'Merchant Services "aan de bovenkant van uw PayPal-startpagina.

3 Klik op "Buy Now knop."

4 Vul het online formulier zo nauwkeurig mogelijk. Typ in wat je ontvangt de betaling voor, evenals de naam van het product met de prijs en valuta. Typ in de scheepvaart en fiscale informatie.

5 Klik op "Create Button." Hit het tabblad "Website" om de HTML-code voor de "Koop nu" knop te genereren. Selecteer de volledige code door op de "Ctrl" + "A" toetsen en kopieer deze door op de + toetsen "Ctrl" "C".

6 Log in op uw IPB forum met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op "Nieuw" om een ​​nieuwe post te produceren. Druk op de + toetsen "Ctrl" "V" om de HTML-code plakken in het vak. Hit "Preview" om ervoor te zorgen dat de PayPal-knop verschijnt de juiste manier in het forum. Hit 'Verzenden'.