Hoe te verbinden Linksys Wireless Router in een bestaand netwerk

Een draadloze router wordt gebruikt om een ​​internetverbinding met draadloze apparaten, zoals gameconsoles, laptops of mobiele telefoons compatibel met Wi-Fi-verbindingen te delen. Een toonaangevende fabrikant van draadloze routers is Linksys, ook wel bekend als Linksys by Cisco. Als u wilt uw netwerk uit te breiden en voeg draadloze compatibiliteit met een Linksys router, moet u de Linksys draadloze router in uw bestaande netwerk. Het duurt slechts een paar minuten op te zetten en configureren van uw Linksys draadloze router en beveiligingsinstellingen van de router.

instructies

1 Schakel de apparaten in uw bestaande netwerk. Schakel uw kabel- of DSL-modem en ontkoppel de Ethernet-kabel van de modem.

2 Sluit een netwerkkabel in de modem en sluit het andere uiteinde van de netwerkkabel aan op de primaire verbinding poort van uw Linksys router. Dit wordt gewoonlijk aangeduid met "Internet", "WLAN" of "WAN" en is gelegen aan de achterzijde van de router.

3 Sluit de voedingskabel van de Linksys router in het stopcontact aan de achterzijde van de router. Steek de voedingsadapter in een stopcontact of stekkerdoos.

4 Plug bedrade inrichtingen in het netwerk in de beschikbare Ethernet poorten aan de achterzijde van de Linksys router. Schakel uw kabel- of DSL-modem.

5 Schakel de bedrade apparaten aangesloten op de Ethernet-poorten van uw draadloze Linksys router. Open een internet browser op een computer aangesloten op de router.

6 Typ "http: //192.168.1.1” in de Internet browser adresbalk en druk op "Enter" om naar de inlogpagina van configuratie-opties van de Linksys router. U moet de draadloze instellingen van de beveiliging van uw netwerk te configureren.

7 Typ het standaard wachtwoord en de gebruikersnaam in de tekstvelden. Het wachtwoord en de gebruikersnaam is meestal "admin" voor beide waarden. Druk op "Enter" om de Linksys configuratie-opties te bekijken.

8 Configureren naam van uw draadloze netwerk. Geef een naam van je eigen met maximaal 32 tekens. Dit helpt u uw draadloze netwerk te identificeren wanneer u draadloze apparaten aan te sluiten.

9 Kies uw draadloze beveiliging type om een ​​wachtwoord of beveiligingssleutel voor uw netwerk te creëren. Dit voorkomt het onbevoegd gebruik van uw netwerk.

10 Wijzig het beheerderswachtwoord in en gebruikersnaam voor de Linksys router. Sla uw configuratie en sluit de internetbrowser. De router is klaar voor gebruik.