Wat voor soort van RAM-geheugen werkt een Eee PC 701 gebruiken?

Wat voor soort van RAM-geheugen werkt een Eee PC 701 gebruiken?


De Eee PC 701 is een netbook vervaardigd door Asus. Uitgebracht in 2007, de Eee PC 701 won LaptopMag.com's Editors 'Choice award voor zijn sterke prestaties in een lichtgewicht verpakking.

Belang

Het is belangrijk om te weten wat voor soort RAM-geheugen van uw Eee PC 701 heeft in het geval je ooit wilt upgraden. Net als andere pc's, de Eee PC 701 met een specifiek type van het geheugen, en het gebruik van de verkeerde soort zal niet werken en laat u met een vrij nutteloos netbook.

Type en normbedrag

Volgens Crucial.com, de Eee PC 701 wordt geleverd met DDR2 PC2-5300 SODIMM geheugen. Afhankelijk van uw configuratie, uw 701 ofwel kwam met 512 MB of 1 GB geheugen.

Memory Slots

Terwijl veel notebooks en netbooks hebben twee sleuven voor geheugen, de Eee PC 701 heeft slechts één. Dit betekent dat u zult hebben om de eerder geïnstalleerde geheugen verwijderen voordat u uw RAM-geheugen kunt upgraden.

maximum Bedrag

Crucial.com beweert dat de Eee PC 701 kan maximaal 2 GB RAM-geheugen. Het toevoegen van de maximale hoeveelheid geheugen zal de prestaties te verhogen. Op zo'n kleine netbook, kan dit opgewaardeerd snelheid het verschil betekenen als het gaat om snelheid.